Obavijesti

Sport

Komentari 33

Mourinho: Cristiano, vrati se, u Man. Unitedu te čeka sedmica

Mourinho: Cristiano, vrati se, u Man. Unitedu te čeka sedmica
1

Portugalac je nakon finala Lige prvaka najavio odlazak iz Real Madrida nakon devet godina. Mogao bi se vratiti u Manchester United, klub u kojemu je igrao od 2003. do 2009. godine

VIDEO

Jose Mourinho vodio je Cristiana Ronalda od 2010. do 2013. godine u Real Madridu. Sad bi dva Portugalca ponovno mogla surađivati i to na Old Traffordu. Special One u Manchester United silno želi vratiti Ronalda, koji je dres "crvenih vragova" nosio od 2003. do 2009. godine. Te je godine otišao u Real čiji je dres nosio posljednjih devet godina.

S Realom je CR7 osvojio sve što se može osvojiti, čak je četiri puta bio europski prvak. Najavio je odlazak iz "kraljevskog" kluba nakon finala Lige prvaka, a engleski i neki španjolski mediji tvrde kako će se sigurno vratiti na Old Trafford. Pregovore bi United i Ronaldo mogli započeti i prije početka Svjetskog prvenstva.

Mourinho je Ronaldo obećao i njegovu sedmicu na Old Traffordu. Dres s tim brojem nosi Alexis Sanchez, ali će Čileanac morati uzeti neki drugi broj ako se Cristiano doista vrati u United.

Kakav bi to samo spektakularan transfer bio. Ovakav Ronaldo može odigrati još najmanje dvije vrhunske sezone. S njim bi United mogao biti moćan kao prije nekoliko godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, "crveni vragovi" su s Ronaldom uzeli naslov europskog prvaka 2008. godine u Moskvi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu