Obavijesti

Sport

Komentari 65

Mourinho slomio Contea: Derbi na Old Traffordu riješio Lingard

Mourinho slomio Contea: Derbi na Old Traffordu riješio Lingard
1

U 75. minuti Manchester United je došao do potpunog preokreta. Lukaku je prošao po desnoj strani i ubacio u sredinu, a Lingard je glavom pogodio pored nemoćnog Courtoisa

VIDEO

U derbiju 28. kola Premier lige Manchester United je nakon preokreta na Old Traffordu pobijedio Chelsea s 2:1.

Trener crvenih vragova Jose Mourinho je u početni sastav vratio Paula Pogbu , dok je Antonio Conte u odnosu na utakmicu s Barcelonom napravio dvije izmjene, umjesto Fabregasa Pedra , u prvih 11 su  Morata Drinkwater .

U 4. Minuti Chelsea je nekoliko centimetara dijelilo od gola. Alonso je ubacio s lijeve strane, na pravom je mjestu bio Morata na njegov je udarac zaustavila greda. Nakon 20 relativno mirnijih minuta, United je mogao iskoristi Willianovu pogrešku, no Lukaku nije odigrao točno dodavanje prema Sanchezu.

U 27. minuti ponovno je zaprijetio Lukaku, no njegov udarac blokirala je obrana Uniteda. Već u sljedećem napadu, najbolju priliku za crvene vragove imao je Sanchez, ali je slabo pucao sa šest metara te je Courtois s lakoćom zaustavio njegov udarac.

Chelsea je u 31. minuti došao do vodstva kada su fantastičnu kontru odigrali Hazard Willian , koji je izvrsnim udarcem matirao De Geu. Plavci su slavili u svakoj utakmici (njih 15) ove sezone u kojoj su prvi zabili gol.

No, u 39. minuti , crveni vragovi su izjednačili nakon što su Sanchez i Martial odlično pripremili loptu za strijelca Lukakua . Belgijac je nakon 939 minuta i 21 udarca napokon zabio protiv jedne od osam momčadi iz vrha Premier lige.

Prvu pravu priliku u drugom poluvremenu imali su gosti u 57. minuti kada je Drinkwater pucao s dvadesetak metara, a odbijenu loptu ispred Alonsa izbio je Valencia . U 67. minuti atraktivno je pucao Lukaku , ali njegov udarac Courtois je odbio u korner.

U 75. minuti Manchester United je došao do potpunog preokreta. Lukaku je prošao po desnoj strani i ubacio u sredinu, a Lingard je glavom pogodio pored nemoćnog Courtoisa. Bio je to Lingardov 13 gol ove sezone, a samo je Lukaku zabio više od njega (21).

Morata je u 85. minuti postigao gol koji je poništen zbog dvojbenog zaleđa.

Igrači Josea Mourinha ovom su se pobjedom vratili na drugo mjesto, koje je jučer privremeno preuzeo Liverpool.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica