Sport

Komentari 21

Mourinho s 59 napravio prvu tetovažu: Samo ja ovo mogu

Mourinho s 59 napravio prvu tetovažu: Samo ja ovo mogu

Radost mojih Rimljana me natjerala na ovo. Razmišljao sam o posebnoj tetovaži, koja će odati priznanje svim klubovima s kojima sam osvajao europska natjecanja, rekao je Mourinho

Trener Rome, čuveni Portugalac Jose Mourinho (59), napravio je jedinstvenu tetovažu na desnom ramenu, njegovu prvu u životu.

Mourinho ima 59 godina, a istetovirao je na ramenu trofeje Lige prvaka, Europske lige i Lige konferencija, koje je u svojoj karijeri osvojio. Na tetoviranim peharima su boje momčadi s kojima je osvajao te trofeje. Na pokalu Lige prvaka su boje Intera i Porta, na trofeju Europske lige boje Porta i Manchester Uniteda, a na trofeju Lige konferencija boje Rome.

- Radost mojih Rimljana me natjerala na ovo. Razmišljao sam o posebnoj tetovaži, koja će odati priznanje svim klubovima s kojima sam osvajao europska natjecanja. Ujedno sam želio jedinstvenu tetovažu, kakvu sam samo ja mogao - rekao je Mourinho koji je jedini trener koji je osvojio spomenuta tri natjecanja, s obzirom da je Konferencijska liga doživjela svoje prvo izdanje.

Mourinho je na društvenim mrežama podijelio video u kojem se zahvalio portugalskim vatrogascima  koji posljednjih vode velike bitke s požarima diljem zemlje. Istaknuo je da se na život mora gledati pozitivno te je podignuo rukav i pokazao tetovažu. 

Najčitaniji članci