Obavijesti

Sport

Komentari 453

Osijek je srušio Rijeku! Mierez zabio, VAR poništio dva gola

Osijek je srušio Rijeku! Mierez zabio, VAR poništio dva gola

Rijeka nije izgledala kao u dosadašnjim susretima HNL-a. Imali su Riječani neke dobre prilike, ali često su i visili protiv Osječana te su u Gradskom vrtu mogli proći i gore...

Osijek je svladao Rijeku u Gradskom vrtu 1-0!

Jaki Osijek, nedorečena Rijeka, Mierezova glava i 'pijani' VAR!
Jaki Osijek, nedorečena Rijeka, Mierezova glava i 'pijani' VAR!

Već u osmoj minuti Riječani su poveli. Zabio je tad munjeviti Abass, no nakon nekoliko minuta provjere ispostavilo se da taj gol ne vrijedi zbog zaleđa. Tek je naknadno utvrđeno kako su u VAR sobi krivo povukli linije provjeravajući radi li se o zaleđu  tako da i dalje ostaje pitanje je li taj gol zapravo bio ispravan.

VAR soba krivo povukla linije: Jesu li trebali priznati gol Rijeci?
VAR soba krivo povukla linije: Jesu li trebali priznati gol Rijeci?

Ipak, gol ili ne, Osijek je ubrzo zabio, a ovaj gol je sigurno vrijedio. Ramon Mierez je u 17. minuti bio najviši na skoku i majstorski je s 13 metara zabio glavom. Loptu je poslao tik uz stativu, a Prskalo je bio nemoćan.

Nismo od tada do kraja utakmice gledali mnoštvo prilika, ali uglavnom je Osijek imao nešto konkretnije šanse, sve do samog kraja kada je u 78. minuti Murić majstorski opalio pravi torpedo prema osječkom golu. No, Ivušić je to obranio.

Osijek je sad prvi s 13 bodova, Rijeka je peta sa sedam.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL, 5. KOLO 21:00 , Stadion Gradski vrt, Osijek
Osijek
17' Mierez
1 : 0
Rijeka
Sortiranje događaja
90+5'

Kraj!

90+2'

Bilo je zaleđe! Ništa od gola!

90+1'

GOOOL! Bohar je dokrajčio Rijeku! Imao je loptu na rubu šesnaesterca, napravio nezgodan dribling, zavarao čuvara i kroz njegove noge poslao loptu u riječku mrežu!

88'

Rijeka pokušava nešto iskreirati, no i dalje nema prilike bolje od one Murićeve. Sad je Liber ubacio Krešiću, no ovaj je bio prekratak da bi od te lopte napravio pravu priliku!

78'

Kakva munja Roberta Murića! Ivušić je ovo baš majstorski obranio... Murić je dobio loptu na 25 metara, otišao u dalju stranu i par metara unaprijed te opalio pravu bombetinu na osječki gol. Ali Ivušić se bacio poput mačke!

Komentari 453