Obavijesti

Sport

Komentari 3

Mrtav pijan izazvao prometnu: Zvezdašu prijeti 8 godina robije

Mrtav pijan izazvao prometnu: Zvezdašu prijeti 8 godina robije
9

Košarkaš je sa 125 kilometara na sat i 2,25 promila alkohola u krvi prešao u suprotnu traku dok se vraćao sa svadbe, sudario se s drugim autom i prevrtao se više od 100 metara

VIDEO

Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić (30), koji je završio u komi nakon što je 14. srpnja prošle godine skrivio tešku prometnu nesreću kod Prijedora u Bosni i Hercegovini, službeno je optužen.

Zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su, osim njega, teško ozlijeđene još tri osobe, košarkašu FMP-a, koji je nastupao i za Golden State, Panathinaikos i Crvenu zvezdu, prijeti osam godina zatvora.

Kuzmić je po povratku sa svadbe oko pet ujutro vozio skupocjeni terenac Porsche Cayenne 125 kilometara na sat gdje je dozvoljeno 60, udario u BMW koji je dolazio iz suprotnog smjera i sletio s ceste nekontrolirano se prevrčući više od 100 metara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Helikopterom je hitno prevezen u Beograd, gdje je zbog težine ozljeda završio u komi. Imao je prijelome kostiju lica, čeljusti, oticanje mozga i nagnječenje prsnog koša. Bio je priključen na respirator, a oporavio se nakon tri mjeseca.

Teško su ozlijeđeni bili i njegov suvozač i prijatelj Bogdan Ilić te Marko Mijatović i boksač iz Prijedora Dražan Janjanin iz drugog auta.

- Kuzmić je vozio u stanju teškog pijanstva s čak 2,27 promila alkohola u krvi. Bio je svjestan da u takvom stanju mogu nastupiti neželjene posljedice i na to je pristao. Osim što je vozio duplo više od ograničenja i mrtav pijan, u zavoju je s pola auta prešao preko pune linije u suprotnu traku kad je iz suprotnog smjera naišao BMW kojim je upravljao Marko Mijatović - poručio je izvor portala Srpska.info.

- Taj automobil se odjednom stvorio iskred nas, ne znam ni kojom brzinom. Kum je bio priseban pa je pobjegao i udario u zaštitnu ogradu. Da nas je udario direktno, pitanje je da li bismo ostali živi, ovako nam je otkinuo zadnji kraj odnosno zadnji lijevi kotač i vrata su otkinuta, a taj auto je projurio još 200 metara dolje - govorio je Dražan Janjanin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića