Obavijesti

Sport

Komentari 26

Muke po Realu, navijači Rome bakljadom stigli na trening...

Muke po Realu, navijači Rome bakljadom stigli na trening...
1

Arsene Wenger vodit će 50. i posljednji derbi protiv Liverpoola, dok Real ide kod Eibara bez Ronalda, Balea, Varanea i Morate... Sve oči uprte su u Luku Modrića, on je taj koji danas mora voditi Real do pobjede

VIDEO

Eibar - Real Madrid (subota, 16 sati)

Uh, kakva utakmica za Madriđane. Nakon poraza u Valenciji i domaćeg remija protiv Las Palmasa, Real ide Eibaru, koji u posljednjih sedam utakmica ima samo jedan poraz. Real je uzdrman, a da stvar bude bolja, danas igraju bez Cristiana Ronalda, Garetha Balea, Alvara Morate i Varanea. Glavna zvijezda danas je Modrić, pa nije ni čudo što u Eibaru ovaj susret najavljuju sa fotografijom hrvatskog genija.

Nije stoga čudo da tečaj na pobjedu Reala rapidno raste na svim kladionicama i sa 1.45 doskočio je na 1.75. Zidane je ljutit, Real je već sad primio više golova nego u cijeloj prošloj sezoni. Zapravo, primili su golova koliko nisu u ovo vrijeme u posljednih 10 godina. Primjerie, u posljednjih 10 utakmica primili su 14 golova i samo su u dvije uspjeli zadržati protivnika na nuli.

Novinari koji prate Real tvrde da Real najviše golova prima kad je u momčadi Sergio Ramos. Real i Zidane su na konopcima, navijači zazivaju Luku Modrića, koji protiv Eibara mora biti mozak. Ajmo, Luka...

Liverpool - Arsenal (subota, 18:30 sati)

Momčad Jürgena Kloppa je potučena do nogu u Leicesteru, a dodatni problem su ozljede, pa Klopp mora biti između 15 zdravih igrača, kojima je priključio nekoliko juniora. Arseneu Wengeru je ovo 50. susret protiv Liverpoola i gotovo sigurno posljednji. Tako tvrde Englezi.Liverpool će biti bez Johna Hendersona, a s njim u momčadi Redsi imaju 61.5 posto pobjeda, dok su bez njega na 33.3 posto pobjeda.

U prvom dvoboju sezone Liverpool je pobijedio, a Wenger je u posljednjih 17 godina samo jednom izgubio oba prvenstvena dvoboja od Liverpoola. Ulog je Liga prvaka, Wengerov posljednji derbi protiv Liverpoola... Svakako pogledajte.

Roma - Napoli (subota, 15 sati)

Za one koji ne znaju, "Derby del sole" iliti "Derbi sunca", jedan od najvećih u Italiji. Rivalitet ova dva kluba je ogroman, malo je reći da se navijači ne vole. Bit će tu svega, od nereda na ulicama, do 'nereda' na terenu. Primjerice, ako niste znali, kad navijači Rome dođu na stadion Napolija, smješteni su u kavez s mrežom.

Navijači Napolija tada uriniraju u plastične boce, koje bacaju na mreže iznad glava Rominih navijača. Eto, da vidite o kakvoj se netrepeljivosti radi. Uostalom, uoči utamice navijači Rome došli su na trening svojih ljubimaca, napravili bakljadu i pjesmom zatražili pobjedu. Napoliju u posljednje vrijeme ne ide, baš ne ide.

U Ligi prvaka su izgubili od Reala, potom su kući izgubili od Atalante, da bi u utorak u Kupu izgubili od Juventusa. Roma u prvenstvu igra sjajno, ima četiri uzastopne pobjede, Napoliju je pobjegla četiri boda i Napolitanci bi mogli ostati bez Lige prvaka. 

 

Atletico Madrid - Valencia (nedjelja, 16:15)

Nakon pobjeda protiv Reala i Legansea Valencia lakše diše. Pobjegli su iz opasne zone i sada su na 13. mjestu. Sezona iz noćne more sada napokon izgleda malo bolje, pa su igrači odahnuli. No navijači su i dalje ljutiti i od čelnika traže Europu, što i nije najrealnije jer im ta pozicija, koju trenutačno drži Villarreal, bježi 13 bodova.

A stadion Vicente Calderon nije jedan od onih gdje možete unaprijed upisati tri boda. Teško da možete i jedan, a kamoli tri. Pogotovo ovakva Valencia. Atletico je takožer proživio tjedan iz noćne more. Pad Fernanda Torresa, junačko spašavanje Šime Vrsaljka, maknuli su nogomet u drugi plan, no Atletico je na petom mjestu, onome koje ne vodi u Ligu prvaka. Za domaćine neće igrati ozljeđeni Juanfran, Fenrnadez, Torres i Godin, dok gosti ne mogu računati na Nanija i Morena, pa će im naprijed igrati Orellana – Zaza – Munir.

Atletico je u posljednja dva prvenstvena dvoboja, protiv Barcelone i Deportiva osvojio samo bod, treća u nizu bez pobjede bila bi preveliki debakl za Diega Simeona i njegovu momčad. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima