Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Mundijal je ostavio traga, ali koljeno je napokon 100% OK'

'Mundijal je ostavio traga, ali koljeno je napokon 100% OK'
1

Zvijezde fenomenalnog Mundiala bili su Modrić, Mandžukić, Subašić i Lovren, a Vrsaljko je bio apsolutna zvijezda milijun i jednog slavlja nakon SP-a. Odmor je bio kratak, ali sada je sve kako treba biti

VIDEO

Inter je ove sezone u Ligi prvaka i Serie A odigrao 22 utakmice. U ta je 22 istrčavanja jedan od najboljih desnih 'bekova' svijeta, Šime Vrsaljko, na travnjaku bio tek deset puta (sedam u početnoj postavi).

Sve skupa: 45% nastupa (osam u talijanskoj ligi, dva u Europi). Malo. Po talijanskom sudu definitivno premalo za igrača za kojeg je Atleticu već plaćeno 6 milijuna eura na ime posudbe, a ovo ljeto bi se za otkup ugovora željelo na stol staviti unaprijed dogovorenih 17 milijuna odštete.

Vrsaljko je 26-godišnjak, fenomenalna investicija, a za vrijednog, ali limitiranog Danila D'Ambrosija doktor je nogometa. No ozljede su toliko zabrinule Talijane da su u javnost već puštene informacije kako se velika lova sigurno neće dati za igrača kojeg nema na pola utakmica i da Nerazzurri idu Joseu Mourinhu u Man. United po Mattea Darmiana (možda i u 'dealu' vezanom za već dvije godine aktualni prelazak Ivana Perišića sa Meazze na Old Trafford).

'Sve su tegobe riješene, 100% sam OK'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, to što je Spalletti hrvatskog majstora na teren slao promišljeno mu dozirajući minutažu svoj je smisao dobilo prošlog vikenda, nakon domaće 1:0 pobjede nad Udineseom.

Vrsaljko je stao pred kamere i odmah se suočio s pitanjem, 'Kako se osjećate'?

- Odlično - jednom je riječju sve objasnio sjajni branič.

- Mundial i kratko odmor ostavili su traga, logično. Koljeno mi je radilo probleme, nisam stigao odraditi pripreme sa suigračima, ali to bi moglo zvučati kao izgovor, a meni izgovori ne trebaju. Sve su tegobe riješene, 100% sam OK i tu sam da pomognem nositi Intera tamo gdje mu je i mjesto, na vrh. Mogu dati puno više, i u fizičkom segmentu. Sada mi samo treba kontinuitet igranja, ali to su stvari o kojima odlučuje trener. Ja sam spreman - rekao je Vrsaljko.

Zvijezde predivnog hrvatskog nogometnog ljeta bili su Modrić, Mandžukić, Subašić i Lovren, Vrsaljko je bio apsolutna zvijezda milijun i jednog slavlja nakon Mundiala. Odmor je bio kratak, tijelo se pobunilo, a sada je sve sjelo na mjesto.

Desna Interova strane forte je milanskog giganta. Matteo Politano i - Šime Vrsaljko. 'Bek' koji vrijedi i 27 milijuna!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener