Obavijesti

Sport

Komentari 0

Murray promijenio odluku: Ipak će igrati na zemlji ove sezone

Murray promijenio odluku: Ipak će igrati na zemlji ove sezone

Škotski tenisač Andy Murray veljači je najavio da namjerava preskočiti zemljani dio sezone, jer je posljednjih godina to loše utjecalo na njegovo zdravstveno stanje

VIDEO

Nekadašnji finalist Roland Garrosa i svjetski broj 1,Škot Andy Murray (34), odlučio je da će ove sezone ipak igrati na zemljanoj podlozi, nakon što su mu organizatori dodijelili pozivnicu za glavni ždrijeb Masters 1000 turnira u Madridu.

Pokretanje videa...

00:22

Murray, koji je ove sezone po treći put u karijeri odlučio surađivati sa Ivanom Lendlom u ulozi glavnog trenera, u veljači je najavio je da namjerava preskočiti zemljani dio sezone, jer je posljednjih godina to loše utjecalo na njegovo zdravstveno stanje.

Škot je nakon nastupa na turniru u Miamiju i poraza u 2. kolu od Rusa Danila Medvjedeva ostao na Floridi, gdje je trenirao s Lendlom. Dio priprema su odradili i na zemljanoj podlozi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Turnir u Madridu započinje 1. svibnja i traje do 8. svibnja, a moguće je da će Murray nastupiti i na rimskom Masters 1000 turniru koji je na rasporedu od 8. do 15. svibnja.

No, još uvijek nije izgledno da će 83. tenisač na ATP ljestvici zaigrati na drugom ovogodišnjem Grand Slam turniru u Roland Garrosu (22.5. - 5.6.), na kojem je bio finalist 2016. i još četiri puta igrao u polufinalu, već bi se, prema najavama, trebao posvetiti pripremama za dio sezone na travnatoj podlozi.

Podsjetimo, Murray je prošlog mjeseca odlučio da će kraja ove sezone sav novac zarađen od nagrada na turnirima donirati za Ukrajinu preko Unicefa.

- Više od 7,5 milijuna djece se nalazi u opasnosti zbog eskalacije sukoba u Ukrajini te zbog toga surađujem s Unicefom da bih pomogao dostavu pribora za prvu pomoć i razvoj u ranom djetinjstvu - kazao je nedavno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener