Obavijesti

Sport

Komentari 0

Na brazilski pogon: Mladostaši izbacili Čehe, slijede jaki Talijani

Na brazilski pogon: Mladostaši izbacili Čehe, slijede jaki Talijani

Bila je to dobra utakmica i čestitam suigračima na pobjedi, što nam se ostvarila želja da nastavimo dalje u CEV kupu i da zaigramo protiv jake Monze što nam je veliki motiv, izjavio je Petar Višić, prvi organizator igre Mladosti

VIDEO

Odbojkaši zagrebačke Mladosti uvjerljivo su se plasirali u 1/16 finala CEV kupa. Ne samo da su sačuvali prednost iz prve utakmice u Domu odbojke gdje su protiv češkog kluba Usti nad Labem slavili 3-0, već su prolaz potvrdili drugom pobjedom, ovaj put uz jedan izgubljeni set (21-25, 25-21, 25-23, 25-21).. 

Mladostašima je za prolazak igrao i poraz od 2-3, Česi su se ponadali dobivši prvi set, no sljedeća tri otišla su hrvatskom predstavniku koji je jurio na brazilski pogon. Novopridošli Brazilac Franca ostvario je 20 poena, s 15 je pratio Buša.

- Očekivao sam baš takvu utakmicu kakva je na kraju i bila iako sam se nadao da ćemo bolje ući u susret. Jer, mi smo katastrofalno krenuli, pogotovo u napadu. Srećom smo odlično igrali u bloku i u obrani. Pripremili smo puno kontranapada, ali je realizacija bila ispod svake razine - dosta je kritičan za prvi set bio trener Radovan Gačić.

- Onda smo u drugom setu počeli igrati dobro, kontrolirali cijeli set, i konačno počeli treći kako treba. Imali smo dva-tri poena prednosti, oni su se malo vratili, čak i poveli za kratko, ali smo nekim taktičkim izmjenama uspjeli osvojiti još tri poena koja su nam donijela taj jedan bod i plasman dalje. Zato je četvrti set bio nekako drugačiji, svi smo htjeli što prije završiti susret. Naš cilj je ostvaren, pobijedili smo, otišli u sljedeći krug, ali igrom nismo zadovoljni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U idućoj fazi Mladost će imati kudikamo težeg protivnika, talijansku Monzu. Prva se utakmica igra u Italiji 9. prosinca.

- Bila je to dobra utakmica i čestitam suigračima na pobjedi, što nam se ostvarila želja da nastavimo dalje u CEV kupu i da zaigramo protiv jake Monze što nam je veliki motiv - izjavio je Petar Višić, prvi organizator igre Mladosti.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka