Obavijesti

Sport

Komentari 14

Na Dinamo bez Miše? Ne vodi 'bijele' u derbiju zbog crvenog

Na Dinamo bez Miše? Ne vodi 'bijele' u derbiju zbog crvenog
4

Hajduk je na mukama uoči derbija jer nakon teškog sudara otpala su dvojica braniča Jonjić i Milović, a Mišo Krstičević ostao je tek na jednom stoperu - Nižiću

VIDEO

Pobjeda nad Slaven Belupom u Koprivnici lako bi mogla biti presudna u borbi za drugo mjesto uoči trećega kruga prvenstva, no Hajduk je ta tri boda jako skupo platio. Možda i preskupo, jer će u nastavku natjecanja Splićani biti desetkovani.

Vratio se Hajduk iz Koprivnice s bodovima, ali bez dvojice stopera, Mateja Jonjića i Gorana Milovića, kojima su tijekom utakmice slomljene jagodične kosti. 

Obojica su jučer operirani u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Dubrava. Jonjić je prošao puno teže, smrskana mu je jagodična kost, umjesto koje mu je dr. Naranđa Aljinović-Ratković ugradila plastičnu pločicu. Milović je prošao malo bolje, njemu je kost pukla, ali ju je liječnica tijekom operacije uspjela rekonstruirati i povezati.

Šutnuo sam po snijegu od ljutnje što nam se događaju takve stvari, zato je Mišo dobio crveni karton

U svakom slučaju, obojici slijedi dulja pauza, kod Jonjića je vjerojatnije da se neće uspjeti oporaviti do kraja tekuće sezone, a Milović bi se mogao vratiti i zaigrati s maskom, no svakako ne u sljedećih dvadesetak dana.

Kako je Maloča već otprije na poštedi zbog slomljenog palca, a Milić zbog ozljede koljena, postavlja se pitanje s kim će Hajduk istrčati protiv Dinama. 

Jedini stoper u konkurenciji je mladi Zoran Nižić, koji je u Koprivnici odigrao svoje prve minute u bijelom dresu.

Pitanje je i tko će u nedjeljnom derbiju sjediti na klupi jer je trener Krstičević u Koprivnici zaradio crveni karton. 

Ovu pobjedu posvetio bih Mužiniću i dvojici momaka koji su u bolnici, Hajduk je pobijedio Slaven 2-0

- Bilo mi je teško gledati te dvije razbijene glave, to se ne događa često. Nisu igrači Slavena ništa krivi, tako se dogodilo, u žaru borbe - rekao je Mišo Krstičević i pojasnio:

- Šutno sam snijeg od ljutnje što nam se takve stvari događaju.

Zbog toga je trener “bilih” zaradio crveni karton zbog kojeg bi derbi s Dinamom mogao pratiti s tribina Poljuda. Pitanje je što su službene osobe zabilježile u zapisniku, kao i kakvu će mu kaznu izreći disciplinski sudac - novčanu ili vremensku. No hoće li Mišo Krstičević na derbiju s Dinamom sjediti na klupi ili ne, u ovom je trenutku najmanji problem Hajduka...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica