Obavijesti

Sport

Komentari 2

Na Hamiltonov rođendan McLaren predstavio bolid

Na Hamiltonov rođendan McLaren predstavio bolid
6

McLaren Mercedes je predstavio novu “srebrnu strijelu” za 2008. u Muzeju Mercedes-Benza u Stuttgartu, a događaju su bili prisutni i vozači

VIDEO

Vodafone McLaren Mercedes MP4-23 je najbolji dar koji se može dobiti, barem za mene. Vidjeti novi bolid prvi put u Muzeju Mercedes-Benza je stvarno događaj za pamćenje. Prošla tri tjedna proveo sam odmarajući se s obitelji, a kad vidim ovaj prekrasan novi bolid vidim kako su se naradili u momčadi, izjavio je prvi vozač McLarena Lewis Hamilton, koji je upravo na dan predstavljanja slavio svoj 23. rođendan.
Novi bolid će sad put Jereza u Španjolskoj gdje će u srijedu Kovalainen i rezervni vozač Pedro de la Rosa započeti s testiranjima, dok će se Hamilton priključiti dan kasnije.
McLaren Mercedes je izgubio oba naslova 2007. od Ferrarija, vozački na stazi, a konstruktorski zbog špijunske afere nakon koje su im oduzeti svi osvojeni bodovi.
- Veselimo se novoj sezoni i gledamo na nju s optimizmom. Svaki član momčadi je naporno radio od kraja prošle sezone kako bi novi MP4-23 bio spreman što ranije, da bi mogli čim prije početi s testiranjima prije prve utrke u Australiji – izjavio je šef momčadi McLarena Ron Dennis.
Nova sezona Formule 1 počinje 16. ožujka utrkom u Australiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...