Obavijesti

Sport

Komentari 11

Na Kantridi će se opet igrati! Orijent i Opatija su kandidati

Na Kantridi će se opet igrati! Orijent i Opatija su kandidati
8

Opatijski crno-bijeli su jesenski prvaci, a na nadležne su adrese poslali zahtjev za dobivanje drugoligaške licence koju planiraju igrati na Kantridi na kojoj su već igrali trećeligaške utakmice

VIDEO

Mitski stadion podno stijena i 20-ak metara od mora mogao bi opet živjeti uobičajenim nogometnim životom. Doduše, drugoligaškim, ali na Kantridi će se vjerojatno opet igrati barem svakog drugog vikenda.

Pokretanje videa...

01:40

Nakon 14 odigranih kola na vrhu Treće HNL Zapad sa šest bodova prednosti nad pratnjom sjedi NK Opatija. Crno-bijeli su jesenski prvaci, a na nadležne su adrese poslali zahtjev za dobivanje drugoligaške licence koju planiraju igrati na Kantridi, javlja riječki Novi list.

-  Dostavili smo sve materijale koji su se od nas tražili, a najveća stavka u ovom trenutku predstavlja nam stadion na Kantridi. Druge alternative nemamo, dakle Drugu HNL možemo igrati jedino na Kantridi - za riječki dnevnik je objasnio prvi čovjek kluba koji stoluje u jadranskome biseru, Robert Perčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jedina nepoznanica nam je hoće li klub snositi trošak korištenja stadiona ili će, kao i do sada, u svemu tome sudjelovati Grad Opatija - rekao je Perčić za Novi list.

Na Kantridu bi i Orijent! Naravno, ako uđe u Prvu HNL, a na pauzu je otišao kao drugoplasirani u Drugoj ligi. Pa bi Kantrida, sa ponekom ciljanom prilagodbom, mogla postati košnica riječko-opatijskog nogometa!

Inače, Opatija je već igrala na Kantridi, ali trećeligaške utakmice. Crno-bijeli su klub sa 109 godina ponosne tradicije! NK Opatija je utemeljena 1911., šef struke je Zoran Bogolin, stručni stožer nedavno je pojačao Zoran Škerjanc, a iz Grobničana žele dovesti Dražena Pilčića.

U posljednjem jesenskom kolu Treće HNL Zapad trijumf kod Vinodola (5-3) ostvarila je ova momčad Opatije: Iveša, J. Rudan, Kovačević (78' Lucić), Jukičić, Glavaš, Bogolin, Bertoša (46' Čanković), Pejanović, Malinić, Matulja, Lazić (55' Furijan).

Nel Pavletić/Pixsell

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...