Obavijesti

Sport

Komentari 1

Na Marićevom turniru i teniski derbi dinamovaca i hajdukovaca

Na Marićevom turniru i teniski derbi dinamovaca i hajdukovaca
9

Ministar Zdravko Marić čeka pobjednika meča između Bernarda Krasnića i liječnika Sandra Brusicha. Daniel Šarić napast će titulu u konkurenciji pro parova, a Hajduk šalje jaku ekipu..., priča nam Marić

VIDEO

Krećemo s mečevima u petak ujutro i planiramo završiti u nedjelju poslijepodne. Opet imamo 200-tinjak tenisača, ovaj put smo morali neke koji su se kasnije prijavili i odbiti i staviti na listu čekanja, za slučaj ako netko otkaže.

Tako nas Dinamova legenda Silvio Marić (45) uvodi u priču o svom teniskom pothvatu, ponajvećem turniru rekreativaca u Hrvatskoj, koji je pokrenuo pod imenom Stars Open Tour i došao do drugog turnira turneje. Ovaj vikend teniski rekreativci, bolji i lošiji, slavni i anonimni, okupit će se u Rovinju.

Pokretanje videa...

Stars Open Tour VIDEO

- Osvajač će morati pobijediti četiri-pet mečeva, a ovaj put smo imali nositelje, na temelju rezultata iz zagrebačkog turnira. No, i tu može biti puno zamki jer velik broj odličnih igrača nije nastupio u Zagrebu i samim time nije među nositeljima - zanosi se u pojašnjavanje Mara i nastavlja:

- Doći će nam igrači iz Zagorja, dosta njih iz Splita, pa oni iz Rijeke i Istre... Da, bit će tu svi pobjednici prvog, zagrebačkog turnira.

A od poznatih?

- Ministar Zdravko Marić dolazi i u drugom kolu čeka pobjednika meča između Bernarda Krasnića (poduzetnik, bivši suprug Nine Badrić, nap. a.) i liječnika Sandra Brusicha. Guverner Boris Vujčić se najavio, ali čekamo da potvrdi. Stiže šahovski velemajstor Alojzije Janković, a Daniel Šarić napast će titulu u konkurenciji pro parova s bivšim tenisačem Markom Toićem. Hajduk šalje jaku ekipu u kojoj su Igor Musa, Srđan Mladinić, Nenad Pralija, Darko Butorović, možda navrati i Goran Sablić. I tu nas čeka 'meč visokog rizika', okršaj dinamovaca i hajdukovaca, jer Butorović u prvom kolu ide na sina od Marijana Vlaka - šali se Marić i zaključuje:

Zagreb: Finalni susreti Stars Open Toura

- A s obzirom na to da je valentinovski vikend, mnogi će povesti i supruge. Pa sretne žene - vrhunski turnir!

Organizatori već gledaju prema budućnosti pa se Marić nada da će iduće sezone na mečevima imati i suce i semafor, a Goran Lukačević nam govori:

Silvio Marić o Dinamu, tenisu, Tuđmanu, Malnaru: 'Ne treba kazniti Livaju, to je dio sporta'
Silvio Marić o Dinamu, tenisu, Tuđmanu, Malnaru: 'Ne treba kazniti Livaju, to je dio sporta'

- Nažalost, negdje smo ograničeni brojem terena pa moramo ograničiti i broj natjecatelja. Ovaj put smo ih 30-ak morali odbiti, ali u Biogradu, recimo, to neće biti slučaj i ondje će moći nastupiti tko god će htjeti. I još ćemo turnir nasloniti na boat show i svi će imati ulaznice za to. Kotizacija nam je 200 kuna kako bismo bili pristupačni i studentima, da se ne ograničimo samo na poslovne ljude.

Zagreb: U Teniskom centru Prince održan Stars Open Tour

Nakon Zagreba i Rovinja, turneja se nastavlja u travnju u Osijeku, u svibnju na Lošinju, u lipnju u Novalji, srpnju u Umagu, kolovozu u Rijeci, rujnu u Zadru, listopadu u Biogradu i u studenom opet u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani