Obavijesti

Sport

Komentari 0

Na prvoj prozivci 41 igrač, Vranješ zasad ne dolazi...

Na prvoj prozivci 41 igrač, Vranješ zasad ne dolazi...
3

Na prvoj prozivci na Poljudu predsjednik Hajduka Joško Svaguša pozdravio je čak 41-og igrača. Zasad se neće kupovati veznjaka Juricu Vranješa

VIDEO

Na prvoj prozivci na Poljudu predsjednik Hajduka Joško Svaguša pozdravio je čak 41-og nogometaša vjerovali ili ne. U Hajduku već mjesecima pričaju o rezanju kadra, a da im škare ne režu baš najbolje potvrdilo je okupljanje u podne. Trener Edoardo Reja odabrao 25 igrača s kojima će trenirati do polaska u Španjolsku u nedjelju. Na popisu nema Paraibe i Thiaguinha koji su se vratili u Brazil, te ozlijeđenog Kreše Ljubičića. Na popisu od bitnijih imena nisu Jertec, M. Buljat, Aračić, Sačer, Rodić, Smoje.
- Očekujem od vas da tijekom proljeća pokažete srce i dušu, da svojim zalaganjem i radom opravdate dres kojeg nosite. Tijekom jeseni smo propustili mnogo toga, imate vrijednost i kvalitetu, očekujem da ćete to pokazati tijekom predstojećeg razdobolja - rekao je Svaguša. Za sada se neće kupovati Vranješa, ako se netko od igrača ne proda u prijelaznom roku. Najveći dobitak prijelaznog roka produženje je ugovora sa Senijadom Ibričićem. Ibro je naime potpisao novi ugovor s bijelima, čak do 2014. godine.
- Da, jutros je potpisao. Kolika je odšteta ako ga netko traži? Ne znam, ali ne bismo ga pustili za manje od šest milijuna eura - rekao je predsjednik Joško Svaguša.
- Točno 13 prvenstvenih utakmica je pred nama, može se još puno toga nadoknaditi. Nadam se da nećemo više gubiti onako kao jesenas. Osigurali smo vam najbolje uvjete za pripreme gdje će trenirati najbolji europski klubovi, vidim u tome simboliku, željeli smo pokazati gdje pripadamo. Nadam se da ćete mi povjerenje vratiti i da ćemo se ovog proljeća puno puta veseliti. Što je bilo, bilo je, sve loše ostavimo iza sebe. Nema više popusta, moramo svima pokazati da smo Hajduk, da imamo srce i dušu, te da smo najbolji - završio je Hajdukov predsjednik. Trener Reya objasnio je plan priprema.
- Do povratka radit ćemo isključivo na fizičkoj pripremi, a onda na taktici. Igrače čeka teških mjesec i pol dana, od svakog očekujem da da svoj maksimum. Imamo prvenstvo, ali i kup, do tih utakmica s Dinamom moramo biti maksimalno spremni - rekao je Reya.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani