Obavijesti

Sport

Komentari 3

Na širem Červarovu popisu nalazi se i Mirza Džomba

Na širem Červarovu popisu nalazi se i Mirza Džomba
4

Izbornik rukometne reprezentacije objavio je popis igrača za SP u Hrvatskoj. Na popisu nema Renata Sulića, no u kadru je Mirza Džomba...

VIDEO

Svjetsko rukometno prvenstvo u Hrvatskoj počinje 16. siječnja 2009. godine. Utakmicom u Splitu će ga otvoriti Hrvatska i Južna Koreja, a naši će rukometaši s pripremama krenuti 26. studenog.
Na popis 28 igrača izbornik Lino Červar uvrstio je i Mirzu Džombu, koji je još ranije najavio oproštaj od reprezentacije.
- Sa Džombom smo dogovorili da ga pozovemo ako to bude zahtijevala situcija, a on se stavio na raspolaganje. Trenirat će s CO Zagrebom, to je najbolja opcija jer zbog ozljede koljena ne bi mogao proći cijele pripreme. Svaki tjedan je na vađenju vode iz koljena i nije mu lako - pojasnio je izvršni dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac.
No na popisu nema pivota Renata Sulića...
- Nikoga nećemo moliti da igra za reprezentaciju. Sa Sulićem smo željeli razgovarati, no odbio nas je - rekao je Gobac.
Izbornik Lino Červar nije skrivao zabrinutost zbog neizvjesnog oporavka ozlijeđenih igrača, prije svih Balića i Lackovića.
- Na žalost, Ivano Balić definitvno, zbog ozljede, nije onaj pravi. Koliko me usrećio njegov povratak, toliko me ražalostilo njegovo sadašnje stanje. Čeka nas velik posao, ne samo s Ivanom već i Lackovićem, a vidim da u svojim klubovima ne igraju ni Metličić, Alilović, Vuković... - zabrinut je Červar, koji je apelirao na zajedništvo:
- Zbog ozljeda ključnih igrača situacija nije blistava, ali tvrdim da se sve teškoće mogu pretvoriti u dodatni, pobjednički motiv!

PROTIV RUSA U OSIJEKU ILI ZAGREBU
Rukometna reprezentacija prvi će dio priprema odraditi u Zagrebu, okupljanje je 26. prosinca, a zbog klupskih obveza “preskočit” će ga igrači koji igraju u Španjolskoj i Njemačkoj. Još se ne zna gdje će se i kad igrati pripremna utakmica protiv Rusije - ili u Zagrebu 27. prosinca (ako Arena bude spremna) ili 28. prosinca u Osijeku. Drugi dio priprema počinje 2. siječnja 2009. u Splitu, gdje će reprezentacija biti do početka SP-a, a 9. siječnja će odigrati i pripremnu utakmicu sa Slovencima. Červar za SP može prijaviti ukupno 19 igrača, 16 za prvi krug natjecanja, a u svakom sljedećem krugu može mijenjati po dvojicu.

Na širem Červarovu popisu nalaze se:
GOLMANI: Alilović, Losert, Somić, Pešić i Šunjić.
KRILA: Čupić, Zrnić, Horvat, Džomba, Šprem, Vukić, Ninčević, Hrvatin.
PIVOTI: Vori, Anušić, Kapular.
VANJSKI: Lacković, Balić, Metličić, Duvnjak, T. Valčić, J. Valčić,Kopljar, Špoljarić, Gojun, Bičanić, Vuković, Buntić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu