Obavijesti

Sport

Komentari 4

Na vlastiti zahtjev: Ana Jelušić zbog astme propušta sezonu

Na vlastiti zahtjev: Ana Jelušić zbog astme propušta sezonu
1

Ana je na vlastiti zahtjev odlučila pauzirati slijedeću sezonu i posvetiti se pokušaju izlječenja od astme. Već se 10-ak godina bori s astmom i proživljava teške trenutke

VIDEO

Na sjednici Alpskog odbora Hrvatskog skijaškog saveza određeni su sastavi reprezentacija (natjecatelji i treneri) za nadolazeću sezonu 2011/2012...

Ana Jelušić je na vlastiti zahtjev odlučila pauzirati slijedeću sezonu i posvetiti se pokušaju izlječenja od astme. Ana se već 10-ak godina bori s astmom i vrlo često proživljava teške trenutke, prvenstveno na natjecanjima, koji gotovo uvijek rezultiraju osim jakog kašlja i vrlo stresnim situacijama.

Nažalost, to je natjeralo Anu da donese ovu odluku i pokuša se slijedeće godine posvetiti izlječenju od astme, u čemu će imati apsolutnu podršku Hrvatskog skijaškog saveza, a konferencija za medije Ane Jelušić zakazana je za srijedu u 11 sati u Westin hotelu.

Ivica Kostelić u sezonu kreće s novim serviserom, Mislavom Samaržijom koji će zamijeniti dosadašnjeg servisera Mateja Čuješa, koji je na vlastiti zahtjev odlučio prestati s radom. Mislav Samaržija, bivši hrvatski skijaški reprezentativac, bio je serviser Ane Jelušić u sezonama kad je ostvarivala najbolje rezultate, a posljednju sezonu je radio s juniorkom Tamarom Zubčić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod Natka Zrnčić-Dima novost je da glavni trener postaje Peter Pen, dosadašnji pomoćni trener za brze discipline u Natkovoj ekipi, ali isto tako bivši vrsni skijaš i trener koji je osim s Natkom dugo godina radio na razvoju brzih disciplina s Janicom i Ivicom.

Nakon četiri godine rada u Hrvatskom skijaškom savezu, gdje je doprinio brojnim Natkovim uspjesima, ali i pomogao Ivici u brzim disciplinama iz Hrvatskog skijanja odlazi austrijski trener, Walter Hubmann.

Pozitivna novost je povratak Sofije Novoselić u reprezentaciju, koja se dokazala upornim radom i prvenstveno ulaskom u drugu vožnju na Svjetskom kupu na Sljemenu, ali i brojnim drugim dobrim rezultatima na FIS utrkama te je zaslužila ponovno dobiti šansu.

Od natjecatelja u reprezentaciji više nije Tea Palić, koja nažalost nije ostvarila zadane ciljeve i postigla očekivane rezultate.

Odlični rezultati Dječje reprezentacije rezultirali su da čak pet natjecatelja iz Dječje reprezentacije, predvođeni pobjednikom Trofea Topolino, Istokom Rodešom, koji prelaze u juniorsku FIS kategoriju '96. godište), ulaze u C (juniorsku) reprezentaciju, te će zajedno s nekoliko vrlo perspektivnih dječaka i djevojčica rođenih između 1997-1999 godine činiti okosnicu hrvatskog skijanja nakon ZOI-a u Sočiju 2014. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...