Sport

Komentari 11

Rafu naživcirao novinar nakon poraza: Šalite se? Ovo je sra*e

Rafu naživcirao novinar nakon poraza: Šalite se? Ovo je sra*e

Rijetko se Nadal kada uzjapuri, ali malo ozljeda, malo loša igra i najčvršćoj će osobi lagano "zatitrati" živci. Španjolčevi će opet na testu biti u srijedu protiv Daniila Medvedeva

Roger Federer do jučer je bio posljednji tenisač koji je u tekućoj godini pobijedio Rafaela Nadala. Ako ste možda zaboravili, napravio je to veliki Švicarac u polufinalu Wimbledona nakon kojega je Nadal sljedeća četiri mjeseca preplovio bez poraza.

Doduše, nije se Španjolac previše ni pojavljivao na turnirima, tek triput osvojivši Masters u Montrealu i US Open, odigrao je jedan meč na Laver Cupu, a potom se povukao bez borbe borbe iz polufinala Pariza. To se u statistici ne broji.

Nadalov niz pukao je odmah u prvom nastupu na završnom Mastersu u Londonu, gdje nikad nije pobijedio, a nakon što je Alexanderu Zverevu uzeo tek šest gemova, malo je onih koji misle da će uspjeti i ove godine.

- Zaista me to pitate? Je li ovo neka šala - uzvratio je protupitanjem novinaru koji je htio znati je li nakon nedavnog vjenčanja Nadal koncentriran na tenis.

Novinar je odgovorio da je bio ozbiljan.

- Zaista sam iznenađen što me to pitate. S istom sam djevojkom 15 godina, imam vrlo stabilan, normalan život. Nije bitno to što sada imam prsten na ruci. Hajde da nastavimo dalje s pitanjima jer je ovo bilo sra**e.

Rijetko se Nadal kada uzjapuri, ali malo ozljeda, malo loša igra i najčvršćoj će osobi lagano "zatitrati" živci. Španjolčevi će opet na testu biti u srijedu protiv Daniila Medvedeva koji je iz pete brzine spustio u četvrtu. Ne pobijedi li Nadal, teško će dobiti bitku s Novakom Đokovićem za prvo mjesto...

Najčitaniji članci