Obavijesti

Sport

Komentari 2

"Nadamo se da ćemo u ABA ligu sa Šarićem u postavi'"

"Nadamo se da ćemo u ABA ligu sa Šarićem u postavi'"
1

'Ne bih želio da se Zagreb ljuti na nas jer smatramo da je bolje da on igra i diže ugled hrvatske košarke, bolje je da je na posudbi kod nas, nego u Estudiantesu'

VIDEO

Bliži se početak regionalne lige a košarkaši Splita još uvijek ne znaju u kojem sastavu će krenuti u natjecanje.

- Račun nam je još uvijek u blokadi, ne smijemo ništa plaćati dok traje proces preoblikovanja i dok se dug kluba ne pretvori u dionice... Vjerujemo da će se to što prije okončati, najkasnije u prosincu ili siječnju, no dok se proces ne završi moramo naći rješenje – kazao je sportski direktor Nikola Vujčić koji je iskoristio prigodu i javno pozvao bivšeg igrača Marija Filipovića da povuče ''zaštitu ugovora''.

- Njegov otac je financijski stručnjak, koji jako dobro zna da mu ne možemo platiti i zato ga molim za razumijevanje kako bi mogli registrirati igrače i trenera koji su stigli u ovom prijelaznom roku.

Još uvijek nema novosti kada je u pitanju Dario Šarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne želimo ništa prejudicirati, izašli smo mu u susret da trenira s nama, želja nam je da i igra za nas, a sve što radimo, radimo uz dozvolu FIBA-e. Ne bih želio da se Zagreb ljuti na nas jer smatramo da je bolje da on igra i diže ugled hrvatske košarke, bolje je da je na posudbi kod nas, nego primjerice u Estudiantesu. Nadamo se da će na koncu svi biti zadovoljni, da će Zagreb dobiti novac koji traži, a Darijo igrati za nas.

Onim što mladi Šarić prikazuje na treninzima zadovoljan je i trener Mladen Erjavec.

- Svi znamo da je Darijo izvanserijski talent, s njim se podigla i kvaliteta treninga. Davat ćemo mu prigodu da igra već na turniru u Širokom jer ga želimo uigrati, nadamo se da će ostati ovdje - kazao je Erjavec i dodao kako je zadovoljan onim što momčad pruža 10-ak dana prije otvaranja sezone.

Direktor kluba Boran Vukasović pozvao je navijače da kupnjom godišnjih ulaznica pomognu klubu, jer je to jedini način financiranja.

- Klubu je nasušno potrebna pomoć, stoga smo odvojili pakete ulaznica za ABA ligu i Ligu za prvaka. Oni koji žele pomoći klubu, koji će kupiti oba paketa ulaznica (ABA 450 – LZP 150, VIP ulaznica 1.000 kuna) bit će nagrađeni originalnim dresom kluba, koji za novu sezonu radi omiška tvrtka Galeb.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu