Obavijesti

Sport

Komentari 4

Najbolji medvjed Ouellette radije u Zagreb nego u NY

Najbolji medvjed Ouellette radije u Zagreb nego u NY
1

Hokejaš Medveščaka Mike Ouellette izabrao je na početku sezone dolazak u Zagreb, iako je držao u rukama poziv iz NHL-a. I apsolutno je pogodio...

VIDEO

U prvih 20 utakmica zabio je 11 golova te dijeli četvrto mjesto na ljestvici strijelaca EBEL-a. Uz Johna Hečimovića, Kanađanin Mike Ouellette (27) najkorisniji je igrač Medveščaka, a s nekoliko fantastičnih poteza ubrzo je postao miljenik navijača u Domu sportova. Svi dresovi s njegovim imenom i brojem 44 odavno su rasprodani.
- Imao sam nekih kombinacija s momčadima iz NHL-a, u igri su bili i New York Islandersi. No tamo ne bih puno igrao, vjerojatno bi me poslali na posudbu u nižu ligu, AHL. Nikakva konkretna ponuda nije došla, pa sam odlučio doći u Europu. Zagreb mi se činio kao odlična opcija jer sam znao da ću ovdje više igrati, više zabijati i na neki način biti glavni igač - kaže Ouellette, koji živi sa zaručnicom Meredith u stanu u Novom Zagrebu.
Kao klinac Mike je čak 10 godina igrao nogomet, no na kraju se odlučio za hokej.
- U Kanadi sam bio solidan, ali u Europi bih sigurno bio loš nogometaš. Ma volim sve sportove. Znam da je Hrvatska dobra u rukometu. Stvarno, nemam pojma o tom sportu, ali sigurno ću otići na nekoliko utakmica, zanima me. Ići ću i na Cibonu, a volio bih pogledati i Dinamo u Europskoj ligi.
Medveščak je u prvoj sezoni u EBEL-u dosad osvojio 19 bodova i drži osmo mjesto. No Ouellette i suigrači imaju za čim žaliti.
- To je odličan rezultat, ali moglo je i bolje jer smo neke utakmice izgubili preglupo. No uvjeren sam da ćemo ući u doigravanje, a možemo dobiti svakog - zaključio je Mike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića