Sport

Komentari 20

Najbolji par s prvim tenisačem svijeta: Na treningu u Beogradu Novaka dočekali Mektić i Pavić

Najbolji par s prvim tenisačem svijeta: Na treningu u Beogradu Novaka dočekali Mektić i Pavić

Najbolji svjetski teniski par Nikola Mektić i Mate Pavić dobri su prijatelji s najboljim svjetskim tenisačem, a nakon susreta s Đokovićem odlaze put Rotterdama gdje će pokušati obraniti titulu

. Iako sam bio sam u pritvoru u Australiji, nisam se osjećao usamljeno. Imao sam podršku obitelji, prijatelja i cijelog naroda, rekao je najbolji svjetski tenisač Novak Đoković kod predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a nakon toga je otišao na trening.

A tamo ga je dočekao trofejni hrvatski teniski par - Nikola Mektić Mate Pavić. Zajedno su se fotografirali u trening centru, a nakon toga je Đoković otišao na sparing s Kanađaninom Vasekom Pospišilom.

Nikola, Mate i Novak prijatelji su duže vrijeme, a u nerijetkim situacijama su radili 'spačke' jedni drugima pa je tako Đoković 'uletio' na intervju hrvatskog para, a oni su mu pružili podršku u situaciji u kojoj se našao u Australiji. 

Mektić i Pavić putuju u nizozemski Rotterdam gdje će pokušati obraniti titulu, dok se Đoković priprema za turnir u Dohi koji kreće za tri tjedna.

Najčitaniji članci