Obavijesti

Sport

Komentari 81

Najgore moguće vijesti: Kova je potrgao mišić, dva mjeseca out

Najgore moguće vijesti: Kova je potrgao mišić, dva mjeseca out
2

Mateo Kovačić sigurno će propustiti utakmice protiv Finske u Osijeku (6. listopada) i Ukrajine u Kijevu (9. listopada), a teško da će biti spreman i ako ćemo morati u dodatne kvalifikacije početkom studenog

VIDEO

Loše vijesti za Zinedinea Zidanea, još gore za Antu Čačića.

- Nakon pregleda u bolnici u Madridu liječnici su Mateu Kovačiću dijagnosticirali djelomično puknuće tetive mišića desne noge - objavio je Real Madrid dan nakon što je hrvatski veznjak izašao zbog ozljede u utakmici Lige prvaka protiv APOEL-a. 

Bernabeu je Kovačića ispratio s terena ovacijama.

Dr. Nemec: Mateo ne treba operaciju

I dok Zidane ima plan B, Čačić će ga morati smisliti jer Hrvatsku čekaju dvije najvažnije utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, protiv Finske u Osijeku 6. listopada i tri dana kasnije protiv Ukrajine u Kijevu. 

Kod ovakvih ozljeda igrač bi mogao biti van terena i do dva mjeseca što znači kako je Mateo sigurno izgubljen za ove dvije utakmice, kao i za eventualne dodatne kvalifikacije početkom studenog za koje se nadamo da nam neće trebati.

Milan Badelj ima kartone i neće moći igrati protiv Finske u Osijeku i već će tu Čačić morati nešto drugo smisliti. Protiv Ukrajine, što će vjerojatno biti ključna utakmica za Vatrene, u veznom redu s Rakitićem i Modrićem trebao bi zaigrati Milan Badelj. 

- Nažalost, riječ je o rupturi koja zahtijeva šest do osam tjedana pauze. Kovi nije potreban nikakav operativan zahvat, liječit će se fizikalnom terapijom. Naravno, najgore je što ova ozljeda dolazi u vrijeme pred dvije ključne utakmice i jasno je da Mateo u idućem razdoblju neće moći pomoći reprezentaciji - rekao je dr. Boris Nemec, dugogodišnji liječnik reprezentacije.

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu