Obavijesti

Sport

Komentari 7

Najskuplja klupa: Barcelonine rezerve vrijedne 250 mil. eura

Najskuplja klupa: Barcelonine rezerve vrijedne 250 mil. eura
5

U derbiju večeri otvaranja Lige prvaka, Barcelona je pokazala zastrašujuće rezerve. Ernesto Valverde ostavio je neke od najvrjednijih igrača svijeta da mu "griju klupu". Tolika je snaga Barcelone...

Novu sezonu Lige prvaka otvorili su Inter i Slavia Prag te Lyon i Zenit, a u ostatku večeri su nogometni fanatici mogli uživati u pravim poslasticama. Barcelona je u pravom spektaklu i skupini smrti igrala kod Borussije Dortmund, dok je branitelj naslova Liverpool igrao protiv Napolija u Napulju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Upravo ta, njemačko-španjolska utakmica, bila je derbi večeri na koji god način gledali, a jedan od njih može biti i ukupna vrijednost igrača. Pri tome prvenstveno mislimo na klupu Barcelone na kojoj Katalonci nisu štedjeli.

Ne, ne govorimo o punoj klupi, cijelom sastavu. Govorimo o večerašnjim rezervama. Kakav je klub Barcelona kada ti na otvaranju Lige prvaka na klupi sjede Messi, Vidal, Rakitić i Roberto. Igrači su to čija je ukupna vrijednost prema Transfermarktu 250 milijuna eura.

VRIJEDNOSTI:

  • Leo Messi: 150 milijuna eura
  • Ivan Rakitić: 35 milijuna eura
  • Arturo Vidal: 15 milijuna eura
  • Sergi Roberto: 50 milijuna eura

Ledi se krv u žilama i pri samoj pomisli, a niti jedan protivnik sigurno ne spava mirno pred susret s Kataloncima.

Dodajmo, u nastavku utakmice su zaigrala trojica od velike "rezervne" četvorke, jedino je Vidal i dalje ostao na klupi, a susret je završio bez pogodaka.

Pokretanje videa ...