Obavijesti

Sport

Komentari 1

Najveće osvježenje priprema: Vojković se nametnuo Carrillu

Najveće osvježenje priprema: Vojković se nametnuo Carrillu
1

Vratio sam se na svoju poziciju u vezi, koju sam igrao od malih nogu i u kojoj se najbolje osjećam. To je razlog mojih dobrih igara tijekom priprema, a nadam se da će potrajati i do kraja sezone, kaže Vojković

VIDEO

Ako je pred kraj jesenske polusezone kod Frane Vojkovića i postojalo nezadovoljstvo malom minutažom, sada ga više nema, mladoga veznjaka Joan Carrillo ponovno je vratio na njegovu prirodnu poziciju u vezni red, a on mu je uzvratio dobrim igrama. Uoči početka proljetnog dijela polusezone spremno kaže: 

- Nadam se da će ovo biti moje proljeće.

- Vratio sam se na svoju poziciju u vezi, koju sam igrao od malih nogu i u kojoj se najbolje osjećam. To je razlog mojih dobrih igara tijekom priprema, a nadam se da će potrajati i do kraja sezone – kaže Frane Vojković, koji je kod novog trenera Joana Carrilla zaradio puno povjerenje. Nastupio je barem po poluvrijeme na sve četiri pripremne utakmice, a protiv Dugopolja je u jednoj čvrstoj, na momente i pogibeljnoj utakmici izborio i kazneni udarac.

- Bilo je dosta čvrstih startova, ni teren nije bio dobar, ali smo se borili i uvjerljivo dobili. Nastavili smo onako kako smo trenirali na pripremama, a nadam se da ćemo tako nastaviti i u prvenstvu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hajduk je pripremni period završio s četiri pobjede i tek dva primljena pogotka.

- Primili smo samo dva gola, a nije bilo ni previše šansi protivnika, što znači da smo odradili dobar posao tijekom priprema. Novi trener ima novi stil igre, praktički već sada pod presingom telepatski znamo gdje se tko od suigrača nalazi, i tako nam je puno lakše igrati. Na proljeće možete očekivati hrabriju i čvršću momčad, koja će u svakoj utakmici ići na tri boda. 

U prvom kolu Hajduka čeka gradski derbi u Parku mladeži. 

- Prvo je kolo najvažnije, ne smijemo pokvariti sve ono dobro što smo radili na pripremama. Želimo nastaviti i dalje i s puno samopouzdanja krenuti po bodove. 

Mnogi su ga spremni proglasiti najvećim dobitnikom Hajdukovih priprema, no Vojković je čvrsto na zemlji. Sve je na treneru, ja se nadam da je tako i da ću igrati.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi