Obavijesti

Sport

Komentari 1

Najveći borilački spektakl u regiji: Gdje gledati Armagedon

Najveći borilački spektakl u regiji: Gdje gledati Armagedon

Priredba počinje u 20 sati i to s borbama u kategorijama do 70 i 84 kilograma, a među najistaknutijim mečevima su oni između Patrika Ćelića i Hrvoja Stepića

VIDEO

Nakon suradnje na trećoj priredbi Fight Nation Championshipa, 24sata i hrvatska MMA promocija nastavljaju dalje i na Vaše ekrane donose nešto dosad neviđeno na ovim prostorima! Borci s prostora bivše Jugoslavije naveliko se spremaju za Armagedon, borilački spektakl u kojem će glavna nagrada biti vrijedan ugovor s poljskim KSW-om, dok će pobjednici po kategorijama dobiti ugovor na tri borbe u FNC-u! A vi ćete ne samo borbe, već i sve ono što prethodi minutama u kavezu ekskluzivno moći pratiti na YouTube kanalu i portalu 24 sata.

POGLEDAJTE VIDEO: Na trening s Ivanom Erslanom

Priredba počinje u 20 sati i to s borbama u kategorijama do 70 i 84 kilograma, a među najistaknutijim mečevima su oni između Patrika Ćelića i Hrvoja Stepića, Andija Vrtačića i Đorđe Bukvića te velike nade srednje kategorije Đanija Barbira i Ilije Brkana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sjajne borbe možete pratiti samo na našem Youtube kanalu uz stručne komentatore i mnoštvo zanimljivih informacija. 

U kategoriji do 70 kilograma borit će se:

  • Bruno Golub i Lazar Kukuličić
  • Patrik Čelić i Hrvoje Stepić
  • Žiga Mikulan i Marko Bojković
  • Luka Milidragović i Aleksandar Terezić

U najtežoj kategoriji do 84 kilograma borit će se:

  • Andi Vrtačić i Đorđe Bukvić
  • Milan Filipović i Leon Krajačić
  • Đani Barbir i Ilija Brkan
  • Ivan Karačić i Stanislav Krofak

Što je zapravo Armagedon?

O čemu se točno radi? Riječ je o turnirskom natjecanju na koje stižu najperspektivniji mladi borci Balkana, a cijeli će program ovog prestižnog natjecanja trajati čak osam tjedana. Borci su raspoređeni u četiri težinske kategorije (66kg, 70kg, 77kg i 84kg), od perolake do srednje. Hrvatski 'Dana White' Dražen Forgač je sa partnerima Bobom Bermanom i Narcisom Mujkićem još jednom oplemenio ne samo hrvatsku, već i regionalnu MMA scenu.

 

Ovaj format natjecanja, ali i samog showa, promijenit će živote boraca koji će sad kroz cijeli proces priprema za borbu prolaziti uz kamere te će javnost moći vidjeti koliko je truda i rada potrebno da bi, neki put, borbu završili u par sekundi ili isto tako izgubili za toliko vremena. Od boraca iz regije do naslova prvaka Armagedona put neće biti lak, ali onome koji dođe do trona, više ništa neće biti isto.

Da bi postao Armagedon prvak, borac mora pobijediti na tri borbe, a svi prvaci će dobiti novčanu nagradu, ali i veliku priliku - ugovor na tri borbe s FNC-om za 2021. godinu. A u igri je i titula 'najboljeg od najboljih' koji će dobiti životnu priliku - ugovor s vodećom europskom MMA organizacijom, poljskim KSW-om.

Vaganje boraca uoči borilačkog spektakla KSW 51 u Areni Zagreb

A posebnost ovog turnira je i specijalni 'Armagedon Show', emisija koju ćemo emitirati nakon svake runde natjecanja, a u kojoj ćete moći pobliže upoznati natjecatelje te njihov život izvan dvorane, ali i vidjeti kako izgleda priprema za borbu u svim segmentima - od treninga, prehrane, svakodnevnih prepreka pa sve do skidanja kilograma i ulaska u kavez.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka