Obavijesti

Sport

Komentari 41

Nakon Cancela, Pepa napušta i Haaland? Ne sviđa mu se taj stil igre, priča se o izlaznoj klauzuli

Nakon Cancela, Pepa napušta i Haaland? Ne sviđa mu se taj stil igre, priča se o izlaznoj klauzuli

Borim se za slobodu, uvijek sam govorila da je jedan od mojih prioriteta igraču dati 'ključ od vrata'. Čim dođe u klub, stvorim uvjete da taj ključ bude u njegovim rukama, rekla je Haalandova agentica

VIDEO

'Građani' nikako da ubrzaju korak za 'topnicima', a ni na terenu ne izgledaju najbolje. Nekoliko je puta u porazu kod Tottenhama (1-0) po savjet do Pepa Guardiole došao mladi norveški napadač Erling Haaland (22), ali nije uspio taknuti loptu u protivničkom šesnaestercu cijelu utakmicu.

Mnogi su stručnjaci isticali da bi Manchester City bio bolja momčad bez Haalanda bez obzira na to što je on ove sezone samo rušio rekorde, ali kad ga najviše trebaju, onda ga i - nema. Priča je tu navodno puno dublja, a kako piše španjolski AS, Norvežaninu ne odgovara igra koju je zamislio španjolski strateg. 

Kane srušio City i oborio rekord! Perišić igrao skoro cijeli susret
Kane srušio City i oborio rekord! Perišić igrao skoro cijeli susret

Podsjetimo, posljednji je dan zimskog prijelaznog roka na posudbu u Bayern otišao Joao Cancelo (28) bez kojeg je donedavno igra Cityja bila nezamisliva jer je 'pokrivao' koju je god poziciju trebalo, a i on se 'zakačio' s Pepom. Tu u priču dolazi navodna klauzula u ugovoru Norvežanina prema kojoj od 2024. godine može otići u bilo koji klub izvan Engleske za iznos od 180 do 200 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rafaela Pimenta je Haalandova agentica od koje su španjolski novinari navodno dobili informacije.

- Borim se za slobodu, uvijek sam govorila da je jedan od mojih prioriteta igraču dati 'ključ od vrata'. Čim dođe u klub, stvorim uvjete da taj ključ bude u njegovim rukama. Pa ako od sutra više ne može izdržati, ne sviđa mu se ili žena želi otići živjeti u Parizu, što ćeš učiniti? Odlaziš. 

Premier League - Manchester City v Tottenham Hotspur

Najavio je Guardiola velike promjene kod 'građana' na ljeto, a one možda uključuju i odlazak Norvežanina koji bi tako mogao 'plesati samo jedno ljeto' u Manchesteru.

- Odradila sam sve ugovore u agenciji. Nijednom kad mi je igrač rekao da želi otići nije ostao u klubu - zaključila je Pimenta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...