Ronaldo oslobođen optužbe za silovanje | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 32

Protiv Ronalda odbačena tužba za silovanje: Potpuno je nevin

Protiv Ronalda odbačena tužba za silovanje: Potpuno je nevin
1

Djevojka je navodno prihvatila 375 tisuća eura kako bi sve zataškala, ali opet je kontaktirala policiju 2018. godine, osam godina nakon što se od nje nije čulo ni riječi, te krivcem imenovala Ronalda

VIDEO

Cristiano Ronaldo može mirno spavati. Makar ni ne sumnjamo da ima mirne snove, nakon podosta loših nenogometnih vijesti na njegovu je adresu stigla i jedna dobra.

Pokretanje videa...

00:11

Protiv Portugalca, naime, odbačene su sve optužbe za silovanje iz 2009. godine. Tada je, u lipnju, Kathryn Mayorga dojavila policiji da je bila žrtva silovanja, ali osobu i samu lokaciju tada nije htjela otkriti.

Prirodan odnos

Prema njenim tvrdnjama upoznala je Ronalda u jednom noćnom klubu u Las Vegasu gdje je radila kao hostesa, a njihova privatna zabava nastavila se u Ronaldovu smještajnom objektu u kojem je bila i Portugalčeva pratnja, ali i Mayorgina. Iako je kako je navela, u tužbi na 34 stranice, naglasila kako ne želi nikakav odnos, on se dogodio.

Djevojka je navodno prihvatila 375 tisuća eura kako bi sve zataškala u izvansudskoj nagodbi, ali opet je kontaktirala policiju 2018. godine, osam godina nakon što se od nje nije čulo ni riječi, te krivcem imenovala Ronalda, no Okružno državno odvjetništvo u Clarku vrlo brzo odbacilo je tužbe jer se ne mogu dokazati pod osnovanom sumnjom. 

Mayorga, koja je u međuvremenu diplomirala novinarstvo, navela je kako je godinama šutjela jer je bila "prestravljena zbog nogometaševe slave i popularnosti", a često su joj kolale i suicidalne misli.

Odvjetnik portugalske zvijezde Peter S. Christiansen objasnio je situaciju.

- Gospodin Ronaldo uvijek je tvrdio da je događaj iz 2009. godine bio prirodan odnos, stoga nije iznenađujuće što je prisutan DNK.

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

UŽIVO Transferi: Como odustaje od Sučića, Baturina u Malagi
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Como odustaje od Sučića, Baturina u Malagi

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga