Obavijesti

Sport

Komentari 21

Nakon pobjede na hamburger: 'Moćan je, u to nema sumnje...'

Nakon pobjede na hamburger: 'Moćan je, u to nema sumnje...'
1

Boksački svijet sve više cijeni našeg Filipa Hrgovića koji se uspinje ka svjetskom teškaškom vrhu. Inozemni mediji izvještavaju o njegovoj dominaciji, a dobio je i čestitku od tima Stipe Miočića

VIDEO

Nakon nove sjajne borbe i sedmog nokauta Filipa Hrgovića u devetoj pobjedi iz devet profesionalnih mečeva protiv Meksikanca Marija Heredije u Hermosillu, cijeli tim otišao je na tradicionalnu okrjepu u McDonald's.

To je svlačionica?! Hrgovića su smjestili u skladište s gumama
To je svlačionica?! Hrgovića su smjestili u skladište s gumama

Dominantna predstava izazvala je divljenje brojnih svjetskih medija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

"EL ANIMAL! Još jedan nokaut za Filipa Hrgovića koji završava meč u trećoj rundi. Nema sumnje da ima moć", napisao je Sky Sports.

"U doglavnoj borbi teškaš u usponu Filip Hrgović izgledao je dobro u tehničkom nokautu Marija Heredije u trećoj rundi", piše Dan Rafael, novinar ESPN-a.

"Heredijin sportski potez na otvorenom treningu, kad je pozdravio Hrgovića, bio je njegov najbolji trenutak u ringu. Osvajač brončane olimpijske medalje 2016. razbio je Herediju tehničkim nokautom u trećoj rundi", stoji u izvještaju portala Boxing Scene, koji dodaje:

"Hrgović, koji je bio 20 centimetara viši i 15 kilograma lakši od Heredije, maknuo se iz uspravnoga i ukočenog stava i ispružio oštru i snažnu desnicu koja je zanjihala Herediju. Zavalio se u kut i pljusnuo na pod."

Kako je pao Heredia: Bomba u facu i nije znao kako se zove...
Kako je pao Heredia: Bomba u facu i nije znao kako se zove...

Uz fotografije borbe protiv Heredije, Filip je na Instagramu pozdravio gledatelje iz Hrvatske koji su se zbog njega ustajali u rani nedjeljni sat.

Dobio je Hrga salvu čestitki, među kojima su bili i Mario Mandžukić, Domagoj Duvnjak, braća Sinković, Jakov Gojun i Bojan Miočić, otac novoga UFC-ova prvaka Stipe, koji je čestitao u ime cijelog tima MMA-borca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...