Obavijesti

Sport

Komentari 16

Nakon tri mjeseca pauze Alen Halilović vratio se treninzima

Nakon tri mjeseca pauze Alen Halilović vratio se treninzima
1

Prvi put nakon 17. rujna Alen Halilović vratio se treninzima s momčadi. Mladi hrvatski reprezentativac oporavljao se od ozljede lijeve noge zarađene u utakmici s Bilbaom

VIDEO

Član mlade hrvatske nogometne reprezentacije Alen Halilović (21) priključio se treninzima španjolskog Las Palmasa nakon tri mjeseca tijekom kojih se oporavio od ozljede lijeve noge.

Ofenzivni vezni igrač je u srijedu popodne trenirao s ostatkom momčadi prvi put nakon 17. rujna. Tada ga je na prvenstvenoj utakmici s Athletic Bilbaom ozlijedio ofenzivni vezni Raul García (31). Mjesec dana kasnije podvrgnuo se operaciji zgloba lijeve noge u Madridu. Od tada je vježbao po posebnom programu.

U međuvremenu je Las Palmas potonuo na ljestvici udarivši o njeno dno gdje se nalazi s 11 bodova. Do mjesta opstanka koje zauzima Deportivo Alavés dijele ga četiri boda.

U srijedu popodne trening je vodio novi trener Paco Jémez (47). Ranije u toku dana je s konferencije za medije najavio čeličnu disciplinu u momčadi poručivši kako će igrači morati žrtvovati privatni život kako bi klub s Kanarskih otoka opstao u ligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

On je na toj poziciji zamijenio Paka Ayestarana (54) koji je bio trener protekla dva mjeseca. Halilović kod njega zbog ozljede nije trenirao i igrao. Jémez je održao razgovore s igračima i najavio mogućnost transfera kada se za četiri dana otvore vrata zimskog prijelaznog roka. Halilović bi trebao biti spreman za igranje utakmica idući mjesec. Prije ozljede je sudjelovao u tri utakmice te upisao jednu asistenciju.

Njegov novi trener Jémez došao je iz meksičkog Cruz Azula s kojim mu je istekao ugovor. Prije toga je u prvoj španjolskoj ligi vodio Granadu i Rayo Vallecano. On je uoči prvog treninga održao kratki govor igračima upoznavši ih s onime što ih očekuje tijekom ovog tjedna. Halilović i suigrači okupljeni su i smješteni u hotelu AC Gran Canarija gdje će u sklopu priprema boraviti do nedjelje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu