Obavijesti

Sport

Komentari 0

Namještaljka ili loš dan? Sumnjiv poraz Đokovića

Namještaljka ili loš dan? Sumnjiv poraz Đokovića
1

Trećeg igrača svijeta Novaka Đokovića porazio je 176. s ATP liste, ali teško je biti koncentriran dok u apartmanima “caruju” hostese

VIDEO

Očekivanja su bila veća. Međutim, ne smijem sad biti negativan. Izgledalo je na trenutak da sam pronašao igru, ali nije završilo dobro, izjavio je pognute glave Srbin Novak Đoković, treći tenisač svijeta, nakon što ga je u osmini finala 2-6, 6-4, 7-5 pobijedio Viktor Troicki, njegov sunarodnjak. Novak, međutim, neće biti previše razočaran. U apartmanima srpskih tenisača u Umagu, kako se priča po Stella Marisu, “caruju” hostese pa je očito teško biti koncentriran na svaku “loptu”. - Neobjašnjivo sam loše igrao. Ni sam nemam riječi opravdanja za svoj tenis - rekao je Nole, koji je, što će sugerirati poraz od 176. tenisača svijeta, “istankirao” meč svom velikom prijatelju i pružio mu priliku za napredak. Triler je trajao do 40 minuta poslije ponoći na središnjem terenu Stella Marisa. Semafor je u jednom trenutku pokazivao čak 5-1 u trećem setu za Troickog. Češka obitelj koja je pratila meč u lokalnom kafiću bila je uvjerena da je riječ o pogrešci. - Stvarno mi je žao zbog poraza - ispričao se još jedanput Đoković, koji je, čim je zakoračio u Umag, zaradio mnogo više eura nego da je osvojio naslov. A to je, kako smo doznali, više od 55.820 eura, koliko iznosi nagrada pobjedniku. MOYA RAZOČARAO NAJMLAĐE Draga djeco, budite strpljivi. Carlos Moya samo što nije stigao, vikao je na jednom od terena Stella Marisa animator koji je vodio tradicionalni jutarnji “Kid’s Day”. Nekoliko minuta poslije djeca su čula ono čemu se nikako nisu nadala. - Na žalost, Carlos neće doći na 'Kid’s Day’. Nije naša pogreška, on nam je rekao da će doći - pravdao se animator ispred razočaranih klinaca. Dan prije naš je Ljubo, za razliku od Španjolca, održao svoju riječ, a nekoliko dana prije s djecom se družio i Novak Đoković. No Moya je u Umagu poznat i kao velika spavalica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica