Obavijesti

Sport

Komentari 48

"Napad na autobus je sramota za Zagreb, ali i za Hrvatsku"

"Napad na autobus je sramota za Zagreb, ali i za Hrvatsku"
5

Vahid Halilhodžić je kazao kak ga neke stvari koje se događaju u Hrvatskoj jako čude, a ovo je samo još jedan takav primjer...

VIDEO

Da, čuo sam za napad na autobus s PAOK-ovim navijačima. Kako to komentiram? Ma nema se tu što komentirati, to je sramota za Zagreb i za cijelu Hrvatsku, rekao je Dinamov trener Vahid Halilhodžić, koji često dijeli 'packe' hrvatskim navijačima.

- Čude me neke stvari koje se događaju u Hrvatskoj. Ovo je samo još jedan primjer - rekao je Vaha.

A onda je stiglo pitanje: Čudi li ga onda i kad se slične stvari događaju u Francuskoj? I tamo se, nažalost, pale automobili zbog nogometa...

- Istina je da se nešto slično događa i u Francuskoj, ali tamo nakon toga slijede sankcije - objasnio je svoj stav Halilhodžić pa nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Klubovi su u svemu tome nemoćni, u ovakvim slučajevima mora raditi pravna država i oni organi vlasti koji su za to nadležni.

Već su nekoliko puta Halilhodžića naljutili povici s tribina. U Osijeku je prošli tjedan navijača koji ga je vrijeđao pozvao i na fizički obračun, a zbog svega toga muči ga i pitanje demokracije.

- Shvaćanje demokracije je vrlo široko područje. Neki od nas demokraciju shvaćaju na bizaran način, koji ponekad zna graničiti s anarhijom - rekao je Halilhodžić pa zaključio cijelu priču:

- Ne bih ulazio u polemike, imam dovoljno svojih problema dan prije utakmice protiv PAOK-a...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića