Obavijesti

Sport

Komentari 3

Napadnutoj nogometašici PSG-a zapravo se uz pomoć suigračice osvećivao njezin bivši dečko?

Napadnutoj nogometašici PSG-a zapravo se uz pomoć suigračice osvećivao njezin bivši dečko?

Aminata Diallo negira svoju umiješanost u slučaj premlaćivanja suigračice Kheire Hamraoui, ali i njoj i uhićenom napadaču produljili su pritvor na još 24 sata. Oglasio se i PSG...

VIDEO

Paris Saint-Germain potvrdio je da je njegova vezna igračica Aminata Diallo (26) u pritvoru zbog sumnje da je organizirala napad i premlaćivanje suigračice.

Nezapamćen slučaj u svijetu nogometa buknuo je u srijedu kada je otkriveno da je Kheiru Hamraoui napalo i pretuklo nekoliko ljudi na ulici 4. studenoga. A za organizaciju svega osumnjičena je njezina suigračica i konkurentica za mjesto u momčadi Aminata Diallo.

- Paris Saint-Germain potvrđuje da je Aminata Diallo privedena u srijedu ujutro zbog istrage o napadu na našu igračicu prošloga četvrtka navečer. Paris Saint-Germain najstrože osuđuje nasilje i od prošlog je četvrtka poduzeo sve nužne mjere da osigura zdravlje, dobrobit i sigurnost cijele ženske ekipe. Paris Saint-Germain surađuje s policijom u Versaillesu u istrazi i poduzet će daljnje mjere kad se rasvijetle sve okolnosti - stoji u priopćenju kluba.

Hamraoui se vratila u klub ljetos, nakon što je igrala za Barcelonu, a Diallo je u ekipi od 2016. i ljetos je potpisala novi ugovor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

L’Équipe piše da je Aminati Diallo produžen pritvor za još 24 sata.

Uhićena nogometašica PSG-a: Naručila da prebiju suigračicu, udarali ju šipkama po nogama
Uhićena nogometašica PSG-a: Naručila da prebiju suigračicu, udarali ju šipkama po nogama

Podsjetimo, igračice su bile zajedno na večeri i na povratku kući Aminata je vozila Kheiru kad su dvojica maskiranih muškaraca izvukla Kheiru iz automobila i udarali je palicama po nogama. 

Nagađa se da su istražitelji četiri puta ispitivali Aminatu i da ona poriče svoju umiješanost u slučaj. Iako policija ima informacije da je bliska s 34-godišnjim napadačem, koji je također priveden. On je navodno anonimno zvao nekoliko igračica PSG-a od listopada i za vrijeme reprezentativne stanke. 

Navodi se da su te igračice Marie-Antoinette Katoto, Sakina Karchaoui, Grace Geyoro i Aminata Diallo. Predstavljao se kao oženjen muškarac i tvrdio je da je tri godine bio u vezi s Kheriu Hamraoui dok je bila u Barceloni. I da mu je uništila život i želi joj se osvetiti.

Ti su telefonski razgovori iznijeli i detalje iz njezina privatnog života, poput zabave kod igrača PSG-a Presnela Kimpembea. Ti detalji pojačali su sumnju da je krivac za brutalan napad netko iz kluba.

Osumnjičeni napadač također poriče krivnju, ali i njemu je produljen pritvor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu