Obavijesti

Sport

Komentari 8

Sudac na Korčuli prekinuo meč! 'Udarali su me i potrgali karton'

Sudac na Korčuli prekinuo meč! 'Udarali su me i potrgali karton'

Nakon što sam dosudio kazneni udarac, igrači Orebića su me opkolili, te me počeli gurati, prijetiti, te su me uzastopno gazili kopačkama po nogama, nakon čega sam ih zamolio da se odmaknu, rekao je sudac

VIDEO

Pivo u potocima, pokoja psovka na svaku sudačku odluku, a uz igralište više navijača nego na nekim HNL utakmicama. To je draž niželigaških utakmica koje život znače malim mjestima. No nekada to sve eskalira, a nastrada - sudac.

U Žrnovu, na otoku Korčuli, igrali su Žrnovo i Orebić u 4. kolu prvog nogometnog ranga Dubrovačko-neretvanske županije, a utakmica je prekinuta u 17. minuti zbog žestokih napada na suca Ivana Grgurinovića. On je dosudio kazneni udarac za domaćine, a u tome trenutku su do njega doletjeli gostujući nogometaši koji su ga gurali, vrijeđali i gazili po stopalima, piše u zapisniku utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO: Papiga na Drugoj HNL

Pokretanje videa...

Papiga na utakmici 00:24

Sudac je podijelio dva žuta kartona, a to je dodatno ražestilo igrače Orebića. Na kraju je morao dati crveni karton, ali i prekinuti utakmicu jer su gosti prevršili svaku mjeru.

- Kako se poslije toga nastavilo s vrijeđanjem, naguravanjem i gaženjem, nakon čega je istrgnut iz ruku glavnog suca i pocijepan žuti karton, glavni sudac je dosudio kraj utakmice, to jest prekid, napisao je u službenom izvještaju delegat Dalibor Pecotić.

Opis cijele situacije iznio je i sudac Grgurinović.

- Nakon što sam dosudio kazneni udarac, igrači Orebića su me opkolili, te me počeli gurati, prijetiti, te su me uzastopno gazili kopačkama po nogama, nakon čega sam ih zamolio da se odmaknu i dao sam žuti karton Anti Kordiću i Tomi Ujeviću. Nakon toga Toma Ujević je dobacio: 'Smeće jedno. J**** ti m... Isusovu.' Dao sam mu izravni crveni karton, nakon čega su me počeli čupati za dres, gaziti po stopalima i udarali u donji dio trbušnog zida. Zamolio sam ih da se odmaknu, međutim oni su nastavili, te su mi istrgnuli žuti karton, te ga potrgali. Zbog straha od nastavljanja s takvim njihovim ponašanjem dosudio sam kraj utakmice, jer se nisam osjećao sposobnim za nastavak. Nakon toga su nastavili ići za mnom u svlačionicu, te su me nastavili vrijeđati i prijetiti - požalio se sudac.

Još nevjerojatnije je to što je Orebić do penala vodio 1-0, ali očito su smatrali da je on nepravedno dosuđen. No to nikako ne opravdava, ako je vjerovati zapisniku, njihovo divljačko ponašanje zbog čega je sudac bio primoran prekinuti utakmicu.

Klub iz Orebića se nije izjasnio ništa oko cijele situacije, ali zato su na Facebook stranici objavili video na kojem policijski automobil ispraća suca Ivana Grgurinovića.

- Poštenoga čovika ne treba pratiti policija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe