Obavijesti

Sport

Komentari 3

Napokon pozitivno priopćenje HNS-a: "Ponosni smo na sve"

Napokon pozitivno priopćenje HNS-a: "Ponosni smo na sve"
1

"Izuzetno nas veseli što je prekrasna nogometna večer prošla bez ijednog ozbiljnijeg incidenta. Tvrdili smo da Hrvatska može biti zemlja bez rasizma, diskriminacije te verbalnog i fizičkog nasilja na stadionu"

VIDEO

Dočekali smo i to, hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je u službenoj utakmici pred svojim navijačima bez ijednog incidenta. Svjesni su toga i u Hrvatskom nogometnom savezu pa su se službeno zahvalili svima na korektnom ponašanju.

Priopćenje HNS-a prenosimo u nastavku:

Hrvatski nogometni savez zahvaljuje svim navijačima te svima koji su doprinijeli organizaciji utakmice Hrvatska - Ukrajina na kraju koje je pun Maksimir proslavio veliku pobjedu Vatrenih u borbi za plasman na FIFA Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Nakon dvije tužne godine bez domaće natjecateljske utakmice s publikom, bilo je prekrasno ponovno vidjeti jedinstvo između hrvatske reprezentacije i hrvatskih navijača koji su do vrha napunili stadion.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dragi navijači, zahvaljujemo vam na potpori hrvatskoj reprezentaciji. Ponosni smo što je prodana i posljednja raspoloživa ulaznica za ovaj susret što pokazuje da je Savez pogodio s povoljnim cijenama ulaznica u pretprodaji.

Izuzetno nas veseli što je prekrasna nogometna večer prošla bez ijednog ozbiljnijeg incidenta. Tvrdili smo da Hrvatska može biti zemlja bez rasizma, diskriminacije te verbalnog i fizičkog nasilja na stadionu, a svojim ponašanjem na maksimirskom stadionu to ste i potvrdili. Hvala vam!

Naši reprezentativci pokazali su koliko im znači vaš povratak na tribine srčanim nastupom i važnom pobjedom, a u svojim izjavama redom su istaknuli važnost povratka navijača.

Hrvatski nogometni savez ovim putem zahvaljuje premijeru Andreju Plenkoviću i Vladi RH, Ministarstvu unutarnjih poslova i Ravnateljstvu policije, Ministarstvu hrvatskih branitelja i svim institucijama na odrađenom poslu prije, za vrijeme i nakon utakmice pri čemu je HNS dobio maksimalnu podršku da susret prođe bez sigurnosnih problema.

Obećali smo da će susret proći bez incidenata i da će se svaki navijač osjećati sigurno te zahvaljujemo svakom pojedincu i svakoj službi koji su doprinijeli da tako uistinu i bude.

Izbornik Ante Čačić najavio je da će u petak svi imati priliku vidjeti što je to hrvatska reprezentacija i što su to hrvatski navijači.

Zahvaljujući našim navijačima, našoj reprezentaciji, izborniku i stručnom stožeru i svima uključenima u organizaciju utakmice - izbornik je bio u pravu, bila je to večer na koju svi možemo biti ponosni!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi