Obavijesti

Sport

Komentari 6

Napoli stao na kraj Interovom nizu od nestvarnih 11 pobjeda!

Napoli stao na kraj Interovom nizu od nestvarnih 11 pobjeda!

Inter je i dalje uvjerljivo vodeći na ljestvici sa 75 bodova, devet više od drugoplasiranog gradskog rivala Milana. Napoli je ostao peti sa 60 bodova, dva manje od četvrtog Juventusa

VIDEO

U posljednjem susretu 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli i Inter su igrali 1-1 (1-0).

Domaći su poveli nespretnim autogolom Handanoviča u 36. minuti, Insigne je ubacio prizemnu loptu u petarac Intera koju je pokušao pokupiti pouzdani vratar intera, no Handanovič se tom prilikom sudario sa svojim stoperom De Vrijem te se lopta odbila u mrežu. 

I prije i poslije primljenog pogotka Inter nije imao ni sreće u napadu jer Lukaku u 29. minuti pogodio gredu nakon ubacivanja Brozovića, a u 38. minuti je belgijski centarfor pogodio i vratnicu.

Ipak, Inter je poravnao u 55. minuti kada je Eriksen preciznim udarcem sa 16 metara pogodio doni lijevi kut nemoćnog Mereta.

U završnici susreta i sreća je vratila dug Interu jer je pokušaj Politana iz 80. minute odsjeo na gredi.

Iako je ovim remijem prekinut niz od 11 uzastopnih pobjeda Intera u Serie A, milanski sastav i dalje je uvjerljivo vodeći na ljestvici sa 75 bodova, devet više od drugoplasiranog gradskog rivala Milana. Napoli je ostao peti sa 60 bodova, dva manje od četvrtog Juventusa, a dva više od šestog Lazija.

Marcelo Brozović odigrao je čitav susret za Inter, dok je Ivan Perišić ušao u igru u 68. minuti.

Torino je napravio veliki korak ka ostanku domaćom 3-1 (0-1) pobjedom protiv Rome. Roma je povela u samom otvaranju utakmice kada je Mayoral u 3. minuti iskoristio zbunjenost domaće obrane, a preokret je uslijedio u nastavku. Da brojne neiskorištene prilike domaćih ostanu nekažnjene pobrinuo se vratar Rome Mirante koji je istrčavanjem u prazno omogućio Sanabriji pogodak za izjednačenje u 57. minuti, da bi 14 minuta kasnije Zaza samo minutu po ulasku na teren pogodio za 2-1, on je najbolje reagirao na odbijenu loptu nakon što je Mirante obranio udarac Bellottija. Za konačnih 3-1 pogodio je Rincon u drugoj minutu sudačke nadoknade na asistenciju Bellottija.

Torino je sada 15. sa 30 bodova, koliko imaju i 16. Fiorentina te 17. Benevento, a pet više od 18. Cagliarija koji se nalazi u zoni ispadanja. Roma je ostala sedma sa 54 boda, četiri manje od šestog Lazija.

Atalanta je preskočila Juventus na trećem mjestu ljestvice svladavši ga sa 1-0 (0-0). Atalanta je svoju bolju igru u završnici dvoboja okrunila sretnim pogotkom u 87. minuti kada je udarac Malinovskog sa 20-ak metara na putu prema vratima pogodio Alexa Sandra u glavu, lopta je promijenila smjer i prevarila Szczesnyja.

Može i na silu: Atalanta srušila Juve, čeka nas ludnica do kraja!
Može i na silu: Atalanta srušila Juve, čeka nas ludnica do kraja!

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić odigrao je drugo poluvrijeme za Atalantu dok je Boško Šutalo pobjedu svoje momčadi odgledao s klupe za pričuve. Zanimljivo, trener Juventusa Andrea Pirlo upravo je dvoboj protiv izravnog konkurenta za plasman u Ligu prvaka izabrao za davanje odmora svom najboljem igraču Cristianu Ronaldu koji nije bio niti na klupi za pričuve, a nakon što se ozlijedio i Chiesa u 58. minuti njegova je momčad ostala bez ikavih napadačkih ambicija.

Atalanta je s ova tri boda skočila na treće mjesto sa 64 boda, dva više od četvrtog Juventusa, a dva manje od drugog Milana koji je ranije u nedjelju kao domaćin svladao Genou sa 2-1 (1-1) uz pogodak hrvatskog napadača Ante Rebića.

Milan je poveo u 13. minuti lijepim Rebićevim golom. Hrvatski reprezentativac je pogodio lijevom nogom s ruba kaznenog prostora u suprotni kut vratara Genoe, a bio je to njegov sedmi gol ove sezone. Izjednačio je Destro u 37. minuti, a pogodak odluke zabio je Scamacca u 68. minuti, ali u vlastitu mrežu. Milan je izveo korner, a Scamacca je loše reagirao postigavši autogol. Napadaču Genoe u skoku je zasmetao Mandžukić, koji ušao u igru šest minuta ranije.

VIDEO: Rebiću, nisi normalan! Pogledajte Antin čudesni volej
VIDEO: Rebiću, nisi normalan! Pogledajte Antin čudesni volej

Kod Genoe je od prve minute igrao Milan Badelj, a u 57. minuti u igru je ušao Marko Pjaca pa smo u posljednjih pola sata na terenu imali čak četiri hrvatska igrača.

Genoa je nakon ovog poraza ostala 13. sa 32 boda.

Martin Erlić igrao je do 74. minute za Speziju u 1-4 (1-2) porazu na gostovanju kod Bologne. Strijelci za domaće bili su Orsolini (12-11m), Barrow (18) i Svandberg (54, 60), dok je pogodak za Speziju postigao Ismajli (34).

Spezia je ostala 14. sa 32 boda, dok je Bologna 11. sa 37.

Vrlo je zanimljivo bilo u Rimu gdje je Lazio nadigrao Benevento sa 5-3 (3-1). Imao je Lazio prednost od 3-0 i 4-1, neiskorišteni kazneni udarac, samo da bi Benevento u 85. minuti stigao do 4-3, no u sudačkoj nadoknadi je Immobile ipak potvrdio pobjedu rimskog sastava.

Igrači Beneventa postigli su čak dva autogola, Depaoli u 10. te vratar Montipo u 48. minuti, dva je gola za Lazio postigao Immobile, prvog u 21., a drugog u šestoj minuti nadoknade, dok je Correa u 37. minuti iskoristio 11-erac. Beneventu za pozitivan rezultat nisu bili dovoljni golovi Saua u 45. Viole iz 11-erca u 63. i Glika u 85. minuti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti
NEUNIŠTIV JE

Modrićeva objava izazvala je delirij među navijačima Reala. Ovako ga je nahvalio Ancelotti

Modrić je odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom (3-2) i opet bio ključan čovjek svoje momčadi...
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi