Obavijesti

Sport

Komentari 0

Napoli zbog lažnih napisa oko Roga tuži španjolske medije!

Napoli zbog lažnih napisa oko Roga tuži španjolske medije!
1

Razgovaramo sa Sevillom i dali smo mu zeleno svjetlo da ode na posudbu, prenijeli su španjolski mediji riječi sportskog direktora Giuntolija, a iz Napolija tvrde - izjave su izmišljene!

VIDEO

Napoli i Sevilla blizu su dogovora za posudbu Marka Roga, potvrdio je sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli, pisalo je u tweetu talijanskog novinara Claudia Russa, koji je prenio riječi španjolskih medija.

Činilo se kao da bi to bio dobar potez, a transfer je prema napisima španjolskog ABC-a bio skoro pa gotova stvar.

- Razgovaramo sa Sevillom i dali smo mu zeleno svjetlo da ode na posudbu. Smatramo da je to dobra opcija za Marka. Rekao nam je da želi ići u Sevillu, ali ne možemo im ga darovati. Može provesti ostatak sezone u Sevilli, ali onda se mora vratiti kod nas. Ne želimo u dogovor uključiti opciju otkupa, rekli smo to i njemu i Sevilli. Još smo uvjereni da će se naposljetku iskazati. On je igrač s puno samopouzdanja i ne želimo ga se riješiti - prenio je jutros ABC de Sevilla.

Međutim, u Napoliju su brzo cijelu situaciju demantirali! Vijest je navodno izmišljena, iz napuljskog kluba tvrde da Giuntoli nikad nije dao izjavu, a kao rezultat cijele situacije - najavljuju tužbu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sportski direktor Napolija Cristiano Guintoli nije dao intervju za ABC. Izjave koje je prenio španjolski medij su netočne i bez ikakve osnove. Sportski direktor poduzet će pravne korake prema odgovornima - piše u priopćenju kluba.

Rog je od transfera iz Dinama tek rezervni igrač u Napoliju, a ove sezone igrao je tek 11 utakmica, s tim da je u dvjema odigranima u Ligi prvaka imao mizernih šest minuta...

Posudba bi bila najbolja opcija za 23-godišnjeg veznjaka, no nakon ovoga upitno je hoće li se to dogoditi, a pogotovo hoće li Marko ići u Sevillu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi