Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Napoliju je uskraćen penal, a sudac nije htio gledati ni VAR'

'Napoliju je uskraćen penal, a sudac nije htio gledati ni VAR'
2

Napoli je teško oštećen na domaćoj utakmici sa Atalantom, a besmisleno im je isključen i trener Ancelotti. Zastupnici i senatori traže zaštitu od Ministarstva sporta i pravdu od parlamenta

VIDEO

Ne jenjavaju odjeci 2-2 remija sa San Paola između Napolija i Atalante, a izgleda da će se za utakmica, voljom talijanskih senatora i parlamentarnih zastupnika koji navijaju za Napoli, dići na institucionalno državnu razinu.

Pokretanje videa...

13:21

Oni su, naime, organizirani u 'Parlamentarni klub navijača Napolija'. Ukupno ih je 15, što senatorica i senatora, a što zastupnika i zastupnica i... Ekipa misli ozbiljno, raspisala se ne najviše državne adrese.

Obratili su se Ministarstvu sporta sa zahtjevom koji više sliči na zapovijed nego na apel ili zamolbu:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Talijanska Vlado, preuzmi odgovornost i pokreni inicijativu da desetine milijuna ljudi koji strastveno prate Serie A mogu uživati u natjecanju koje će biti regularno i sa nepristranim suđenjem. Zapamtite: vaš je posao da se borite sa manipulacijom regularnosti na sportskim natjecanjima! - među ostalim stoji u zahtjevu.

VAR razjario momčadi u Italiji: Atalanta sumnjivo uzela bod
VAR razjario momčadi u Italiji: Atalanta sumnjivo uzela bod

- Napoliju je uskraćen očigledan 11-erac, a sudac (Piero Giacomelli, nap.a.) je provokatorski čak odbio pristupiti VAR provjeri. Time je Napoli prevaren, uskraćena su mu dva boda i pao je na 5. mjesto - objašnjavaju senatori misleći na doista teško nezamjetljivi prekršaj koji je Atalantin stoper Simon Kjær napravio na Napolijevom napadaču Fernandu Llorenteu.

TIM Serie A Championship Match Napoli - Atalanta

Da stvar bude gora, kad se dogodilo koškanje na travnjaku Napolijev trener, kolosalna nogometna legenda Carlo Ancelotti ušao je nekoliko metara u teren da smiri situaciju, a pogubljeni Giacomelli ga je isključio pa je disciplinska komisija Ancelottiju mandatorno odrapila utakmicu kazne!

TIM Serie A Championship Match Napoli - Atalanta

Napoli se s pravom buni, javnost očekuje da se barem Ancelottiju skine ta jedna utakmica zabrane vođenja momčadi s klupe (u subotu od 15 sati na Olimpicu se igra derbi, Roma-Napoli), a parlamentarci su se pobrinuli za, uvijek 'ugodni', politički pritisak.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM

Pokretanje videa...

12:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića