Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
29 komentara

Napravio je skandal u repki pa se rasplakao na presici Reala...

Hvala Florentinu Perezu, hvala Realu na iskazanom povjerenju i odgovornosti. Znam gdje sam došao, znam što znači Real, sipao je hvalospjeve Lopetegui nakon frke koju je izazvao u 'furiji'

Real Madrid present new coach Julen Lopetegui
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
29 komentara

Ovdje je kao na sprovodu, a igramo protiv europskog prvaka Portugala! Moramo zaboraviti sve što se dogodilo i krenuti dalje, rekao je kapetan Španjolske Sergio Ramos na posljednjoj presici uoči utakmice protiv Portugalaca u petak. 

FRKA KOD ŠPANJOLACA Pregovarao s Realom iza leđa Savezu: Lopetegui je izdajica!

A oko 5000 kilometara zapadnije, Julen Lopetegui, glavni krivac za takvo stanje u španjolskoj reprezentaciji, predstavljen je za novog trenera Real Madrida. 

Lopetegui je dobio otkaz dan uoči početka Svjetskog prvenstva jer je iza leđa ljudima iz španjolskog saveza pregovarao s Realom, iako je prije nepuna dva tjedna reprezentacijom potpisao novi ugovor do 2020. godine. 

- Jučer je bio najtužniji dan u mom životu otkako mi je majka umrla - počeo je Lopetegui i rasplakao se.

- Danas sam najsretniji na svijetu. Hvala Florentinu Perezu, hvala Realu na iskazanom povjerenju i odgovornosti. Znam gdje sam došao, znam što znači Real - sipao je hvalospjeve čovjek koji je danima uoči SP-a pregovarao s Perezom, a da o tome nije obavijestio nikoga iz španjolskog saveza.

 

Predsjednik saveza Luis Rubiales ekspresno ga je potjerao i postavio Fernanda Hierra, iako su ga igrači na čelu s Ramosom molili da to ne učini.

- Nismo mogli prijeći preko onoga što je učinio. Pa nitko od nas nije ni znao da pregovara s Realom. Sve smo doznali pet minuta prije službene objave. To je bilo bezobrazno, to je bila izdaja! - rekao je Luis Rubiales.

Real Madrid present new coach Julen Lopetegui | Autor: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Perez se čudi

Florentinu Perezu to nije jasno, on se čudom čudi što je španjolski savez tako reagirao. Predsjedniku Reala nema ničega spornoga u tome da izbornik dane uoči najvažnijeg nacionalnog turnira u svijetu iza leđa svog saveza pregovara s klubovima. 

- Ne postoji niti jedan razlog zašto Lopetegui ne bi i dalje bio izbornik. Ovu presicu planirali smo nakon SP-a i nove titule za našu naciju, ali okolnosti su se promijenile. Nešto što se činilo kao normalna stvar preraslo je u apsurd. Nije pošteno što je dobio otkaz - rekao je Perez.

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Message