Obavijesti

Sport

Komentari 29

Napravio je skandal u repki pa se rasplakao na presici Reala...

Napravio je skandal u repki pa se rasplakao na presici Reala...
4

Hvala Florentinu Perezu, hvala Realu na iskazanom povjerenju i odgovornosti. Znam gdje sam došao, znam što znači Real, sipao je hvalospjeve Lopetegui nakon frke koju je izazvao u 'furiji'

VIDEO

Ovdje je kao na sprovodu, a igramo protiv europskog prvaka Portugala! Moramo zaboraviti sve što se dogodilo i krenuti dalje, rekao je kapetan Španjolske Sergio Ramos na posljednjoj presici uoči utakmice protiv Portugalaca u petak. 

Pregovarao s Realom iza leđa Savezu: Lopetegui je izdajica!
Pregovarao s Realom iza leđa Savezu: Lopetegui je izdajica!

A oko 5000 kilometara zapadnije, Julen Lopetegui, glavni krivac za takvo stanje u španjolskoj reprezentaciji, predstavljen je za novog trenera Real Madrida. 

Lopetegui je dobio otkaz dan uoči početka Svjetskog prvenstva jer je iza leđa ljudima iz španjolskog saveza pregovarao s Realom, iako je prije nepuna dva tjedna reprezentacijom potpisao novi ugovor do 2020. godine. 

- Jučer je bio najtužniji dan u mom životu otkako mi je majka umrla - počeo je Lopetegui i rasplakao se.

- Danas sam najsretniji na svijetu. Hvala Florentinu Perezu, hvala Realu na iskazanom povjerenju i odgovornosti. Znam gdje sam došao, znam što znači Real - sipao je hvalospjeve čovjek koji je danima uoči SP-a pregovarao s Perezom, a da o tome nije obavijestio nikoga iz španjolskog saveza.

 

Predsjednik saveza Luis Rubiales ekspresno ga je potjerao i postavio Fernanda Hierra, iako su ga igrači na čelu s Ramosom molili da to ne učini.

- Nismo mogli prijeći preko onoga što je učinio. Pa nitko od nas nije ni znao da pregovara s Realom. Sve smo doznali pet minuta prije službene objave. To je bilo bezobrazno, to je bila izdaja! - rekao je Luis Rubiales.

Real Madrid present new coach Julen Lopetegui

Perez se čudi

Florentinu Perezu to nije jasno, on se čudom čudi što je španjolski savez tako reagirao. Predsjedniku Reala nema ničega spornoga u tome da izbornik dane uoči najvažnijeg nacionalnog turnira u svijetu iza leđa svog saveza pregovara s klubovima. 

- Ne postoji niti jedan razlog zašto Lopetegui ne bi i dalje bio izbornik. Ovu presicu planirali smo nakon SP-a i nove titule za našu naciju, ali okolnosti su se promijenile. Nešto što se činilo kao normalna stvar preraslo je u apsurd. Nije pošteno što je dobio otkaz - rekao je Perez.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske