Obavijesti

Sport

Komentari 16

Napustio nas je Šaban Šaulić: Znate li za koji klub je navijao?

Napustio nas je Šaban Šaulić: Znate li za koji klub je navijao?
1

Bio je poznat kao "Kralj narodne glazbe" koji je volio dobru zabavu, a i njega su ljubitelji dobre zabave voljeli. Tako je kroz karijeru nastupao za brojne sportske, pogotovo nogometne zvijezde. Volio je nogomet

VIDEO

Kažu da slika govori više od tisuću riječi.

Šaban Šaulić (67) stradao je u prometnoj nesreći u Njemačkoj dok se vraćao s koncerta u Bielefeldu. Prometna nesreća dogodila se u nedjelju u šest ujutro, a popularni pjevač narodne glazbe zadobio je teške tjelesne ozljede i hitno je prevezen u bolnicu gdje je na koncu preminuo.

Bio je poznat kao "Kralj narodne glazbe" koji je volio dobru zabavu, a i njega su ljubitelji dobre zabave voljeli. Tako je kroz karijeru nastupao za brojne sportske, pogotovo nogometne zvijezde. Narodna glazba i nogomet idu kao prst i nokat pa su brojni nogometaši Šabana rado zvali na privatne zabave.

Njegov veliki poklonik bili su Nemanja Matić, kojeg je Šaban podržao nakon ozljede, a za kojim je Matić danas izrazio duboku sućut i žaljenje te Edin Džeko s kojim je Šaulić snimio legendarni video u kojem Džeko "kiti muziku".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Iako u javnosti nije često govorio o sportu, Šaban je bio veliki nogometni zaljubljenik.

- Šaban se razumije u nogomet, igrao je ranije dok nije počeo pjevačku karijeru i često komentiramo utakmice - otkrio je nedavno njegov zet i trener Partizana Zoran Mirković.

Trenirao je nogomet dok je bio mlađi, a malo ljudi zna da je bio navijač Barcelone.

Od velikana zabavne glazbe oprostile su se mnoge regionalne sportske zvijezde. Među njima je i njegov unuk Luka Adžić, koji je član belgijskog velikana Anderlechta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu