Obavijesti

Sport

Komentari 29

Narugao se bivšem klubu pa se sve okrenulo! Sad Suarez jeca

Narugao se bivšem klubu pa se sve okrenulo! Sad Suarez jeca
18

Luis Suarez nasmijao se podrugljivo igraču Liverpoola Andrewu Robertsonu i ta reakcija kao da mu je uništila sezonu. Tri mjeseca poslije, Urugvajac je teren napustio u suzama nakon poraza od Perua...

VIDEO

Leo Messi zabija za 3-0 iz slobodnjaka protiv Liverpoola, Camp Nou ključa, a Luis Suarez (32) gleda u tužnog beka Redsa Andrewa Robertsona (25) i podrugljivo smije mu se u lice. U pobjedi se ne uzvisi, u porazu ne ponizi, izreka je koju tada Urugvajac nije baš poštivao, i poslije te scene njegova sezona pretvorila se u apsolutnu katastrofu.

Kao što je već svima poznato i što je već nekoliko puta opjevano, Liverpool je u uzvratnoj utakmici na Anfieldu razbio Barcelonu 4-0 i prošao u finale Lige prvaka, a Luis Suarez bio je nevidljiv. Nemoćno je gledao u travnjak dok je Anfield gorio i priznao je nekoliko dana poslije da mu je to bio najgori i najtužniji dan u životu, a Robertson je taj koji se posljednji smijao.

- Nego, tko ide u finale? - rekao je nasmijani Robertson poslije te pobjede i bocnuo Urugvajca.

 No nije tu bio kraj.

Nekoliko tjedana poslije Barcelona je izgubila finale Kupa kralja od Valencije (2-1), no tada Urugvajac nije nastupao. A sad ga je dočekao i novi neuspjeh.

Urugvaj je šokantno ispao u četvrtfinalu Copa Americe od Perua nakon penala, a upravo je on jedini promašio jedanaesterac kod svoje momčadi. Suarez je nakon utakmice bio neutješan. Legao je na travnjak i plakao kao kišna godina, dok su ga njegovi suigrači, ionako već također uplakani, tješili.

U pobjedi se ne uzvisi, u porazu ne ponizi. Da, reći će neki da ga je sustigla ta njegova arogancija i bezobrazluk koji prikazuje na terenu. Neki ga baš i ne vole zbog tog ponašanja, no to je takav tip napadača koji će iskoristiti sva sredstva kako bi zabio gol ili donio pobjedu svojoj momčadi.

Taj podrugljivi osmijeh protiv Robertsona kao da mu je uništio sezonu i pretvorio ju u pravu katastrofu. Od tri moguća trofeja, on je na kraju bez ijednog. Uplakan i u suzama...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba