Obavijesti

Sport

Komentari 37

Nasilnici zlostavljali djevojku u Londonu, policija nije reagirala. A onda je došao bivši UFC prvak

Nasilnici zlostavljali djevojku u Londonu, policija nije reagirala. A onda je došao bivši UFC prvak

Jedan od njih mi je rekao da se ne miješam, a naravno da je bio pijan. Drugi mi je stajao s lijeva i udario me tako da me zakačio po uhu. Nisam oklijevao, odgurnuo sam ga, a desnicom sam nokautirao tipa koji je držao djevojku, rekao je Arlovski

VIDEO

Andrej Arlovski (43) bjeloruski je MMA borac i nekadašnji UFC prvak. Novu godinu proveo je u Londonu s obitelji, a kada je izašao iz jednog restorana, dočekale su ga ružne scene.

Nekoliko muškaraca maltretiralo je jednu djevojku, a policija, koja je bila u blizini, nije reagirala jer se ne žele miješati u sukobe između izbjeglica. Nitko joj nije pokušao pomoći, nije mogao shvatiti kako drugi ljudi mogu gledati dok ju maltretiraju pa je sam odlučio reagirati.

- S obitelji sam izašao iz restorana. Ugledao sam trojicu ili četvoricu Albanaca na ulici. Jedan je već udario djevojku, omotao je njenu kosu oko svoje šake i povlačio ju je za kosu. Izgledalo je kao da ju želi udariti koljenom u lice - rekao je Arlovski u intervjuu koji je objavljen na YouTube kanalu Ushataika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poslagao ih je kao metar drva. 

- Došao sam do njih i rekao: 'Sretna vam Nova godina, što to radite?' Jedan od njih mi je rekao da se ne miješam, a naravno da je bio pijan. Drugi mi je stajao s lijeva i udario me tako da me zakačio po uhu. Nisam oklijevao, odgurnuo sam ga, a desnicom sam nokautirao tipa koji je držao djevojku. Desnim aperkatom sam to napravio. Nastala je tučnjava, a oni su ubrzo pobjegli. Čak je i moja supruga bila spremna napasti ih. Htjeli to ili ne, morao sam intervenirati. I sina učim da brani slabije - rekao je Arlovski koji je pokazao kako se prava gospoda ponašaju kada treba nekome pomoći u nevolji.

Arlovski je u karijeri odradio 57 mečeva u MMA, uz 34 pobjede i 21 poraz. U najjačoj svjetskog organizaciji UFC-u odradio je čak 23 meča, a kruna karijere bila je 2005. godine kada je osvojio pojas u teškoj kategoriji.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...