Obavijesti

Sport

Komentari 4

Nastavljene serije Nuggetsa i Netsa, uspješni i LA Lakersi

Nastavljene serije Nuggetsa i Netsa, uspješni i LA Lakersi
1

Nakon šest uzastopnih poraza LA Lakersi su vezali i dvije pobjede zaredom. Nakon Clevelanda, u Staples Centeru su savladali i Milwaukee Buckse sa 104-88...

VIDEO

Košarkaši Brooklyn Netsa upisali su na domaćem parketu protiv Toronta svoj sedmi uzastopni trijumf rezultatom 113-106, što im je najdulja pobjednička serija u sezoni...

Brook Lopez ubacio je 22 koša uz 9 skokova, dok su Joe Johnson i Derron Williams svaki zabili po 21 koš za održavanje statusa neporaženosti u mjesecu siječnju. Pod privremenim trenerom P.J. Carlesimom Netsi su pobijedili devet od deset posljednjih utakmica nakon smjene Averyja Johnsona i došli nadomak New Yorka, lidera Atlantske divizije (jedna pobjeda manje i dva poraza više).

Kod poraženih Raptorsa najbolji je bio Kyle Lowry sa 21 košem. Raptorsima je poraz bio drugi uzastopni, ali i dalje imaju 10 pobjeda u zadnjih 15 utakmica.

Nakon šest uzastopnih poraza LA Lakersi su vezali i dvije pobjede zaredom. Nakon Clevelanda, u Staples Centeru su savladali i Milwaukee Buckse sa 104-88 na krilima Dwighta Howarda i Kobea Bryanta.

Obojica su ubacila po 31 koš, a Howard je svom učinku pridodao i 16 skokova i 4 blokade. Metta World Peace ugradio je 12 koševa u 17. ovosezonsku pobjedu Lakersa koji u četvrtak dočekuju aktualnog NBA prvaka Miami Heat.

S druge strane, kod poraženog Milwaukeeja, koji je izgubio drugi put u pet utakmica pod privremenim trenerom Jimom Boylanom, najefikasniji sa 17 koševa bio je Monta Ellis.

Los Angeles Clippersi savladali su u gostima Houston Rocketse 117-109 igrajući bez ozlijeđenog Chrisa Paula i drugu uzastopnu utakmicu (kontuzija desnog koljena). Vodio ih je čovjek s klupe Jamal Crawford koji je ubacio 30 koševa uz šut iz igre 11-20. Eric Bledsoe, startni playmaker u Paulovom odsustvu, zabio je rekordnih u sezoni 19 koševa, uz 7 skokova, 5 asistencija i 2 ukradene lopte, dok je Blake Griffin upisao 19 koševa i 8 asistencija (rekordan mu broj dodavanja u sezoni).

Dok su Clippersi slavili devetu pobjedu u 11 posljednjih gostujućih utakmica, Houston je upisao četvrti uzastopni poraz, što mu je najgori negativan niz u sezoni. James Harden bio je najefikasniji igrač poraženog sastava sa 23 koša.

Denver Nuggetsi savladali su na domaćem parketu Portland Trail Blazerse 115-111 u produžetku, nakon što su ispustili devet koševa prednosti u četvrtoj četvrtini. Presudna se pokazala trica Wilsona Chandlera 14.9 sekundi prije kraja produžetka. Za šestu uzastopnu pobjedu Nuggetsa najzaslužniji su Ty Lawson sa 24 koša i 12 asistencija, te Kenneth Farried sa 21 košem i 11 skokova, dok je Chandler susret završio sa 13 koševa. Portlandu je ovo treći uzastopni poraz, a najefikasniji u njihovim redovima sa 28 koševa bio je LaMarcus Aldridge.

NBA liga, utorak:

  • Charlotte - Indiana 76-103 (Henderson 15k / Hibbert 18k, 7s, George 16k, 10s)
  • Philadelphia - New Orleans 99-111 (Holiday 29k, 11a / Vasquez 23k, 9a, Gordon 19k)
  • Brooklyn - Toronto 113-106 (Lopez 22k, 9s, Williams 21k, 7a / Lowry 21k)
  • Houston - LA Clippers 109-117 (Harden 23k / Crawford 30k, Griffin 19k, 8a)
  • Denver - Portland 115-111, produžetak (Gallinari 25k, Lawson 24k, 12a / Aldridge 28k, 8s, 6a)
  • LA Lakers - Milwaukee 104-88 (Howard 31k, 16s, 5bl, Bryant 31k, 6a / Ellis 17k)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe