Sport

Komentari 54

Navalili na ulaznice: Hajdukov server za prodaju pao, ali su ga popravili za desetak minuta

Navalili na ulaznice: Hajdukov server za prodaju pao, ali su ga popravili za desetak minuta

Ogroman je interes za prvu europsku utakmicu 'bilih' ove sezone, a ta je navala uzrokovala i pad servera za prodaju ulaznica. Na otkanjanju poteškoća se radi, a do tad su tu ostala prodajna mjesta

Zbog tehničkih poteškoća na platformi pružatelja usluga, online prodaja ulaznica je trenutno stopirana. Čim se poteškoće otklone objavit ćemo nastavak online prodaje ulaznica. Do tada ulaznice za utakmicu Hajduk - Vitoria SC možete kupiti na svim ostalim prodajnim mjestima, obavijest je splitskog kluba na društvenim mrežama.

Interes za europsku utakmicu 'bilih' očito je ogroman čim to serveri nisu mogli podnijeti, a izabranici Valdasa Dambrauskasa s tribina će, kao i uvijek, imati glasnu podršku. s tribina, a mogle bi europske utakmice biti one koje će se iščekivati ako će 'naletjeti' i na još koju odgodu na početku sezone.

Istra i Hajduk sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a

Nije im dugo trebalo da poprave sustav, samo desetak minuta, pa nema straha za vrijednosni papirić. Bilo kako bilo, pred Hajdukom je prvo gostovanje u Varaždinu koje je na rasporedu u subotu, 30. srpnja, a onda im 4. kolovoza u goste dolazi portugalska Vitoria. 

Najčitaniji članci