Sport

Komentari 9

Navijač tražio Mourinha fotku, ovaj nije znao što se sprema

Navijač tražio Mourinha fotku, ovaj nije znao što se sprema

Jedan od najvećih nogometnih trenera u povijesti toliko je važan jednom navijaču Rome da je pred njim odlučio podijeliti važan životni događaj

José Mourinho (59) prošao je sve i svašta u 22-godišnjoj trenerskoj karijeri, ali situaciju s trening kampa njegove Rome u portugalskom Algarveu još vjerojatno nije.

- Mogu li vas zamoliti za fotografiju - upitao ga je jedan navijač Rome, koji je došao s djevojkom.

"Posebni" je udovoljio njegovu zahtjevu ne sluteći što se sprema.

- Jesmo li? Odlično. Hvala - kazao je José.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Molim vas, gospodine Mourinho, jedan trenutak - zaustavio je navijač trenera koji je žurio svojim poslom.

- Zašto - upitao se Mou.

- Dođi - kazao je navijač svojoj djevojci i nije htio da mu trener pobjegne, bio je uporan.

- Znaš da si mi najvažnija. Ja sam navijač Rome 24 godine i tako tako mi je drago što sam te upoznao. Još te nisam mogao odvesti na stadion, ali prvo te želim zamoliti da se udaš za mene - govorio je navijač djevojci pred Mourinhom i stručnim stožerom Rome i kleknuo:

- Naravno da hoću - odgovorila je djevojka i dobila pljesak okupljenih i, na neki način, Mourinhov blagoslov.

Inače, José je u braku 33 godine. Oženio je Matilde Tami Fariju, tinejdžersku ljubav porijeklom iz Angole. Imaju kćer Matildu (26) i sina Joséa Márija mlađeg (22). Uloga oca i obitelj, kako je jednom priznao, najvažnija mu je u životu.

Jedini trener koji je osvojio Ligu prvaka, Europsku i Konferencijsku ligu u 60. je godini odlučio napraviti prvu tetovažu. Poredao je trofeje na desnoj nadlaktici.

- Radost mojih Rimljana me natjerala na ovo. Razmišljao sam o posebnoj tetovaži, koja će odati priznanje svim klubovima s kojima sam osvajao europska natjecanja. Ujedno sam želio jedinstvenu tetovažu, kakvu sam samo ja mogao - kazao je neponovljivi Mou.