Sport

Komentari 2

Navijači Arsenala natjerali vlasnika na odlazak iz kluba!?

Navijači Arsenala  natjerali vlasnika na odlazak iz kluba!?

Stan Kroenke je prije samo nekoliko dana objavio da "ne misli prodati nijednu dionicu Arsenala, no ako dođe prava ponuda na stol tko bi mogao zatvoriti oči". A mogao bi je poslati švedski milijarder

Prije samo nekoliko dana navijači Arsenala su se okupili ispred Emiratesa zahtijevajući odlazak iz kluba većinskog vlasnika Stana Kroenkea zbog njegove uloge u pokušaju stvaranja Superlige.

Američki se biznismen se ubrzo oglasio kako nema namjeru "prodati nijednu dionicu kluba', a priopćenju je prethodilo udruženje bivših legenda kluba Thierryja Henryja, Patricka Vieire i Dennisa Bergkampa sa vlasnikom 'Spotifyja' Danielom Ekom koji žele kupiti klub.

No, nije sve tako 'crno na bijelo'. Daily Mail piše kako bi Kroenke ipak poslušao ponude koje se kreću oko 1,7 milijardi funti, a također tvrde da je Arsenal, bez obzira na izjavu kako nisu na prodaju, već dvije godina u ponudi na tržištu.

- Navijač sam Arsenala od svoje 8. godine. Arsenal je moja momčad. Obožavam njegovu povijest, igrače i, naravno, navijače. Vidim ogromnu priliku za vraćanje kluba na stare staze slave. Osigurao sam potrebna sredstva za ozbiljnu ponudu vlasnicima i nadam se da će me poslušati - rekao je Ek čije je bogatstvo procijenjeno preko 3,5 milijardi eura.

 

Najčitaniji članci