Obavijesti

Sport

Komentari 11

Navijači Atalante rušili zidove maljevima; Pašalić: Čudesni su

Navijači Atalante rušili zidove maljevima; Pašalić: Čudesni su
1

'Sretan sam zbog novog gola koji je bio važan da završimo posao protiv Udinesea. Također, drago mi je kad pomognem ekipi i pružim joj mirnoću u sredini terena', rekao je Mario Pašalić nakon Udinesea

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić (24) u ponedjeljak je opet prezentirao ono u čemu je najbolji - u zabijanju golova. U 85. minuti utakmice na asistenciju Duvana Zapate zabio je gol za konačnih 2-0 protiv Udinesea, a nakon utakmice blistao je od sreće.

- Bila je to jako izazovna utakmica, ali smo bili spremni za tako nešto. Udinese je momčad koja se žestoko bori za opstanak i pružila je sve od sebe protiv nas. Sreća je bila na našoj strani kod tog penala, nakon kojeg smo ih otključali i pokazali da možemo pobijediti na kraju. Ovo je jako važna pobjeda za nas - rekao je Pašalić za službene kanale svog kluba.

Nakon utakmice krenuo je show. Navijači Atalante krenuli su vaditi čekiće, maljeve i sve moguće alate kako bi devastirali sjevernu tribinu svog stadiona Atleti Azzurri d'Italia. Naime, Atalanta je odlučila krenuti u obnovu svog stadiona koji je jedan od najstarijih u Italiji (izgrađen 1927. op.a.), a prva je na redu sjeverna tribina na kojoj su smješteni najvatreniji navijači kluba.

Pripreme za rušenje tribine krenule su nakon utakmice, a navijači Atalante alatima su krenuli rušiti zidove kako bi uzeli komadić te čuvene tribine. Nastradala je i pokoja ograda.

Atalanta je 2017. postala vlasnik stadiona nakon što ga je otkupila od grada za oko 11,2 milijuna eura, a sjeverna tribina stadiona Atleti Azzurri d'Italia trebala bi biti srušena do 7. svibnja. Izgradnja nove tribine trebala bi biti završena na jesen ove godine, a svi radovi do 2021. godine.

Stadion koji mnogu nazivaju spomenikom Mussolinijeve Italije zamijenit će Sassuolov stadion Mapei.

Mario Pašalić došao do brojke od sedam postignutih golova, a tri je zabio u zadnjih mjesec dana. Navijači ga obožavaju, a čak su mu posvetili i transparent na utakmici, a Mario im se znao odužiti te je zapjevao s njima nakon utakmice.

- Sretan sam zbog novog gola koji je bio važan da završimo posao protiv Udinesea. Također, drago mi je kad pomognem ekipi i pružim joj mirnoću u sredini terena. Nadam se da ću biti još bolji u finišu sezone jer uživam na terenu. Također, naši navijači su spektakularni i želio sam s njima proslaviti ovu pobjedu - kazao je Pašalić.

Atalanta pod trenerom Gasperinijem igra atomski nogomet, a ove su sezone već utrpali 68 golova u Serie A, isto koliko ima i Juventus.

- Sve što radimo ove sezone je nevjerojatno, čudesno, pa tako i ovo četvrto mjesto. Sada razmišljamo samo o sljedećoj utakmici protiv Lazija u Rimu, gdje ćemo braniti svoju poziciju. Idemo i tamo po pobjedu jer želimo ostati tu gdje jesmo, na četvrtom mjestu. Možemo do Lige prvaka - zaključio je Pašalić koji je jedan od ključnih Gasperinijevih ljudi za plasman u Ligu prvaka, ali i za finale Kupa protiv Lazija 15. svibnja na Olimpicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe