Sport

Komentari 21

Navijači Barce će odahnuti: Leo ostaje, stiže mu i stari prijatelj?

Navijači Barce će odahnuti: Leo ostaje, stiže mu i stari prijatelj?

Prema navodima argentinskog novinara Vignola, Messi bi trebao ostati u Barceloni još dvije godine, a zatim bi otišao u američku MLS ligu gdje bi završio karijeru

Budućnost Lionela Messija još uvijek je neizvjesna, ali u Argentini njegovu obnovu ugovora s Barcelonom smatraju praktički već riješenom.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi tehnicira s WC papirom

Messijev ugovor s Kataloncima istječe u lipnju ove godine, a prema navodima novinara Sebastiana Polla Vignola, Argentinac bi trebao ostati u Barceloni još dvije godine. 

Vignolo je također naglasio da će Kataloncima prioritet ljetnog prijelaznog roka biti Neymar.

Messi i njegov otac uspješno su pregovarali s upravom kluba i Laportom, te se ispostavilo da je Argentinčev plan igrati u Barceloni još dvije godine nakon čega bi otišao u američku MLS ligu gdje bi završio karijeru.

S druge strane, sportski direktor PSG-a, Leonardo, ne želi ništa govoriti unaprijed s obzirom na to da Neymar još uvijek nije potpisao obnovu ugovora. 

-  Moramo to sagledati mirno - rekao je nedavno.

Brazilac je formalno u PSG-u do ljeta 2022. godine, ali pregovori s klubom traju već neko vrijeme. Nedavno se pisalo da Parižani žele Neymara u klubu do 2026. godine, ali Brazilac još uvijek nije odlučio. 

Prije nekoliko dana, prema španjolskom RAC1, Barcelona je već povukla prve poteze u želji da dovede Neymara. Iako je nedavno bilo govora o tome da su Parižani odbili pregovarati, iz upravnog odbora smatraju da su reakcije pozitivne. 

Najčitaniji članci