Obavijesti

Sport

Komentari 102

Navijači Hajduka masovno idu po novu dozu poezije nogometa

Navijači Hajduka masovno idu po novu dozu poezije nogometa
5

Hajduk je prije desetak dana deklasirao Lokomotivu u kupu i zabio joj šest golova. Danas igraju prvenstveni ogled, a navijači najavljuju masovan dolazak i vekliku podršku Livaji i suigračima.

VIDEO

Što čovjek više jede raste mu i apetit, a tako je i s navijačima, nakon godina posta i pet uzastopnih pobjeda pod vodstvom novog trenera Dambrauskasa, navijači Hajduka sanjaju nove pobjede i trofeje. I nije ni čudo da nakon pobjeda na Rujevici i Maksimiru najavljuju desant na Kranjčevićevu, gdje će u velikom broju bodriti svoje ljubimce, i tražiti novu, šestu pobjedu u nizu te tri boda koja bi ih dodatno približila vrhu prvenstvene ljestvice.

Pokretanje videa...

Hajdukov kalendar za 2022. VIDEO
Kako je novi Mister 100 posto odjednom preporodio Hajduk
Kako je novi Mister 100 posto odjednom preporodio Hajduk

Euforija koja je zavladala među navijačima Hajduka posve je razumljiva svakome tko se rodio ili živi u Dalmaciji, pa i šire, svakome tko voli Hajduk. Mentalitet, podneblje, emocije..., nazovite to kako hoćete, no okružje je to koje maksimalno potiče one koji se mogu i znaju s njime nositi. Oni koji ne mogu i ne znaju... Eto, do nedavno se Jens Gustafsson mučio kako posložiti i uigrati sjajne individualce koje mu je klub stavio na raspolaganje, a Valdas Dambrauskas to odrađuje rutinski, kao da ih poznaje godinama, i još usput pokušava stišavati euforiju u svlačionici:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Hajduku pripao derbi: Livaja i Sahiti srušili Dinamo, Maksimirom letjele baklje

- Kad vidiš navijače i doček teško je ostati na zemlji, ali dali smo igračima dva dana slobodno, da se oslobode emocija. Napravili smo neke jako dobre stvari, ali kad pogledamo ljestvicu, mi smo i dalje na istoj poziciji – kaže Dambrauskas, čije umirujuće riječi djeluju poput kante vode na požar u začetku.

Navijači priredili doček igračima Hajduka koji su slavili u derbiju s Dinamom

Za Litavca se ne može reći da je iskusan trener i teško da ga je išta što je prošao u  karijeri moglo pripremiti za sredinu poput Splita i klub poput Hajduka, osim možda savjeta nadređenog mu zemljaka Mindaugasa Nikoličiusa, no ipak uspjeva održavati mir u svlačionici, a opet, s druge strane, podgrijati euforiju među navijačima koji su pokretačka snaga njegove momčadi.

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu Prve HNL

Prije desetak dana deklasirao je Lokomotivu puno uvjerljivije od konačnih 6-3, no svjestan je kako je to bio samo "prvi set", da ga sutra čeka novi, jednako važan, i da će samo nova pobjeda dati punu vrijednost gostujućim pobjedama nad Dinamom i Rijekom... S krcatim tribinama u Kranjčevićevoj, i glasnom podrškom od prve do zadnje minute, to je i te kako moguće.

Navijači priredili doček igračima Hajduka koji su slavili u derbiju s Dinamom

I još jedan detalj je za ovog goropadnog Hajduka jako važan. U nekim ranijim vremenima službeni Hajduk bi se nepotrebno trošio u prepiskama i svađama sa suparnicima, HNS-om, sucima... Najčešće opravdanima, no ipak, usput bi pogubio koncentraciju i fokus na ono što je najvažnije i izgubio neku "malu utakmicu". Dojam je kako ih sada baš ništa ne može izbaciti iz kolosjeka, pogotovo ne momčad koja je maksimalno koncentrirana samo na ono što se događa na terenu.

POGLEDAJTE BORBU VEČERI FNC-a 4: IVAN ERSLAN VS HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener