Obavijesti

Sport

Komentari 8

Navijači Olimpije upali na presicu i podržali Prosinečkog. Na stadionu strašna poruka

Navijači Olimpije upali na presicu i podržali Prosinečkog. Na stadionu strašna poruka

Mogli su reći da ne znam posao, ali da nisam bio pošten nikako. S većim lažovima i prevarantima nikad nisam radio, a radio sam s mnogima, rekao je Prosinečki nakon odlaska iz Olimpije

VIDEO

U ožujku ove godine ljubljanska Olimpija bila je u krizi i seriji loših rezultata pa su čelnici smijenili stručni stožer i angažirali legendarnog Roberta Prosinečkog da se spasi što se spasiti da. I uspio je.

Sa svojim autoritetom, beskonačnim znanjem i čvrstom rukom pridobio je povjerenje igrača i u vrlo kratkom roku ih je preporodio s pet pobjeda, dva remija i jednim porazom. Na kraju su sezonu završili na zadovoljavajućem trećem mjestu i izborili kvalifikacije za Konferencijsku ligu.

Zenica: Konferencija za medije nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine

Prosinečki je najavljivao velike stvari za novu sezonu i napad na naslov prvaka. Odradio je pripreme s momčadi, uigravao ih i brusio formu uoči početka sezone, ali samo tjedan dana uoči utakmice protiv luksemburškog Differdangea u prvom kolu Konferencijske lige, grom iz vedra nema. Čelnici su smijenili Žutog. Došlo je do sukoba s Upravom, on je bio nezadovoljan pojačanjima, a oni njegovim ponašanjem. Od međusobnog divljenja, do drvlja i kamenja jedni po drugima.  

I tada je krenula hajka u javnosti i međusobna prepucavanja. Iz kluba tvrde da je pušio i pio na pripremama te otkazivao treninge, a on kaže kako se nitko nikada nije sramotnije ponašao prema njemu. Svatko ima svoju stranu priče. 

Zenica: Trening nogometnih reprezentativaca Bosne i Hercegovine

- Mogli su reći da ne znam posao, ali da nisam bio pošten nikako. S većim lažovima i prevarantima nikad nisam radio, a radio sam s mnogima. Apsurdno je na kakav način oni vode klub, to ni Alfred Hitchcock ne bi bio u stanju napraviti - rekao je Prosinečki na presici.

A nju su prekinuli navijači Olimpije Green Dragonsi i skandiranjem jasno do znanja iskazali što misle o hrvatskom treneru. 

- Veliki Žuti - orilo je press salonom gdje se pojavilo dvadesetak najžešćih pripadnika navijačke skupine Olimpije. 

Tek je tri mjeseca proveo na klupi Olimpije, ali navijači i igrači zavoljeli su ga zbog karizme kakvu ima malo tko. Stali su na njegovu stranu, ali ostali su bez njega.

Nedugo nakon presice, na stadionu Olimpije osvanula je morbidna poruka i prijetnja koja je za svaku osudu. Bila je upućena klupskoj upravi.

- Ubit ćemo vas - pisalo je na transparentu. 

U klubu je apsolutni kaos. Nagomilali su se unutarnji problemi, navijači su čelnicima okrenuli leđa i sve to dok sezona je pred vratima. Samo što nije počela. A igrači još ni ne znaju tko će ih trenirati nakon što su prošli cijele pripreme s Prosinečkim. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe