Sport

Komentari 192

Navijači Reala bi Galatasaray, a Mourinho i igrači žele Barcu...

Navijači Reala bi Galatasaray, a Mourinho i igrači žele Barcu...

Čelnici Real Madrida, trener i igrači smatraju kako je bolje da Barcelonu izvuku u četvrtfinalu, nego u finalu, jer veće šanse imaju u 180, nego u samo 90 minuta

Španjolski mediji slave ogroman uspjeh svojih klubova u Ligi prvaka. Ulazak Barcelone i Real Madrida u četvrtfinale nije iznenađenje, ali u posljednjih osam ugurala se i Malaga. Prvi put nakon 10 godina imaju tri predstavnika u ždrijebu.

Ždrijeb će se održati sutra u 12 sati u Nyonu, a pravila nema. Svatko može igrati protiv svakog.

Marca je na portal stavila ankete, a glasalo je oko 25.000 čitatelja. Postavljena su pitanja 'koga želite da naši klubovi izvuku?'. 

Navijači Barce bi, iznenađujuće, htjeli da im kuglice donesu Bayern. Navijači Malage i Reala istog su mišljenja, izabrali bi Galatasaray. No, drugi izbor fanovima 'kraljevskog kluba' su Katalonci!

A ako je vjerovati pisanju Marce, onda i čelnici Real Madrida tako misle! Oni bi El Clasico odmah u četvrtfinalu. Smatraju kako je bolje da ih izvuku sada, nego u finalu, jer veće šanse imaju u 180, nego u 90 minuta. 

Ove sezone igrali su već šest puta i Real ima jedan jedini poraz, uz tri pobjede. U Superkupu i Kupu kralja igrale su se po dvije utakmice, a u oba slučaja su realovci dizali trofeje! Marca piše kako je samopouzdanje silno naraslo te kako Mourinho i svlačionica imaju pobjednički mentalitet protiv Barcelone...

Najčitaniji članci