Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
60 komentara

Masovna huliganska tučnjava: Premlatili slučajnog prolaznika

Manje od sat vremena prije utakmice, dok se velika grupa navijača približavala prema maksimirskom stadionu, došlo je do naguravanja u Branimirovoj ulici. Policija je neke izgrednike privela

Foto: Krešimir Juričić, čitatelj 24sata
60 komentara

Brojni policajci osiguravali su red na stadionu Maksimir u Zagrebu i u njegovoj blizini zbog najvećeg derbija hrvatskog nogometa Dinamo - Hajduk u posljednjem kolu HNL-a. Ali u tome baš i nisu uspjeli.

Jedna od najprometnijih ulica u vrijeme Dinamovih utakmica visokoga sigurnosnog rizika tradicionalno je Branimirova, a tamo su interventni policajci i ovu nedjelju imali posla.

Prema snimkama koje su nam poslali čitatelji, četrdesetak minuta prije početka utakmica, oko 18:20, nasred Branimirove sukobile su se dvije skupine navijača, nakon čega se nekolicina navijača dala u trk.

U sukobu je najlošije prošao slučajni prolaznik Ivan C. (30). Njega je horda huligana napala na križanju Svetica i Branimirove, piše Jutarnji.

- Brat mi je rekao je grupa huligana odjednom naišla i počela se tući. Primao je udarce na sve strane i nije bio jedini. Glava mu je natečena kao da je bager prešao preko nje. Ima prijelom obje čeljusti, nos mu je pukao, glava mu je prepuna hematoma i ozlijedio je lakat i koljeno. Ostaje u bolnici i oporavak će potrajati - rekao je brat pretučenog mladića.

Njegova teta tvrdi da nesretnik nije imao navijačka obilježja.

- Ničim izazvan je premlaćen, iz njega je liptala krv - rekla je.

Tučnjava se, uz nekoliko upaljenih baklji, preselila na obližnju livadu, a policajci su brzo reagirali. Svladali su neke od izgrednika i polegli ih licem okrenutima prema travi na križanju Branimirove i Ulice Svetice.

Foto: Krešimir Juričić

Foto: Krešimir Juričić

Foto: Krešimir Juričić

Naši partneri pišu
Message